MINI Winterpret

Doe de MINI Wintercheck

Vroeg donker, gladde wegen, hagel en misschien sneeuw dit jaar – in de winter wordt rijden weer een avontuur. En wie kunnen jouw MINI daar beter op voorbereiden dan onze MINI monteurs? Die weten precies waar ze moeten kijken en wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat rijden ook in de winter leuk blijft. Bij de MINI Wintercheck controleren ze je MINI op 20 punten, zodat hij helemaal winterklaar is.
 
De MINI Wintercheck kost slechts € 50,- en als je nu een afspraak maakt, krijg je bovendien 25% korting op nieuwe ruitenwisserbladen. Nu al vanaf € 29,- per set.

Plan vandaag nog een afspraak voor jouw MINI.

MINI WINTERCHECK - CONTROLE OP 20 PUNTEN*.

✓ Motoroliepeil
✓ Wisserbladen ✓ Claxon
✓ Koelvloeistofniveau
✓ Bandenspannen en initialisatie ✓ Remblokken en remschijven
✓ Ruitensproeiervloeistof
✓ Profieldiepte banden ✓ Verwarming en airco
✓ Vorstbeveiliging koelvloeistof
✓ Beschadigingen van banden ✓ Auto uitlezen op foutmeldingen
✓ Vorstbeveiliging ruitensproeiervloeistof
✓ Onderzijde voertuig, incl. remleidingen en onderstel ✓ Auto uitlezen ter controle van boordnet accu
✓ Verlichting
✓ Motorruimte inclusief riem(en) ✓ Navigatiekaarten
✓ Koplamphoogte
✓ Waterafvoeren

* Bovenstaande wintercheck betreft verbrandingsmotoren en PHEV modellen. Vraag uw MINI dealer of Erkend Service Partner naar de wintercheck voor MINI Electric.

LEKKER WARM.

Wintercheck-geschenk

Na de wintercheck ontvangt u van ons een zeer fraaie MINI thermosfles, in diverse stijlvolle kleuren.

15% KORTING OP WINTERACCESSOIRES.

Bij je bezoek aan jouw MINI dealer krijg je ook korting op originele MINI winterwielsets en enkele andere onmisbare winteraccessoires.

ROLLEN IN STIJL.

15% KORTING OP MINI WINTERWIELSETS.

Op wegen met sneeuw en ijs maken winterbanden door hun profiel en structuur je remweg zo’n kwart tot de helft korter. Maar ze bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra het kouder wordt dan 7 °C. In Nederland ligt de gemiddelde temperatuur maar liefst 5 maanden per jaar onder die 7 °C. En als je eenmaal winterbanden hebt, dan wil je natuurlijk ook wintervelgen die net zo stijlvol zijn als je MINI.

PLEK ZAT.

15% KORTING OP DAKDRAGERS EN -KOFFERS.

Ontworpen om perfect bovenop je MINI te passen en met 320 liter ruim genoeg om iedereen zijn bagage en uitrusting mee te nemen. De koffers kunnen aan beide zijden worden geopend en openen zich dankzij het 6-way sluitsysteem zonder gedoe.

MAXIMAAL GRIP.

15% KORTING OP SNEEUWKETTINGEN.

Onmisbaar voor wie echt de hoogte in gaat. De Disc-sneeuwkettingen kunnen extreem snel en eenvoudig worden gemonteerd, dankzij een flexibele stalen ring en een gemakkelijk te bevestigen slot. Ze zorgen voor de best mogelijke tractie en hebben een velgbeschermingsschijf die voorkomt dat het wiel wordt beschadigd.

NAT PAK.

15% KORTING OP ALLE MINI VLOERMATTEN.

Natte laarzen, smeltende sneeuw en modder - in de winter krijgt de vloer van je MINI het zwaar te verduren. Met MINI vloermatten bescherm je ‘m niet alleen - het ziet er ook nog eens stoer uit.

Deze actie is geldig tot 28-02-2021