Winteracties

15% korting op winterwielsets

Zorg dat je grip op de winter hebt. Ga goed voorbereid op pad. Nu tijdelijk 15% korting op originele winterwielsets bij aanschaf van een nieuwe MINI. Doe een uitgebreide wintercheck en krijg een laptoptas cadeau. Bekijk de mogelijkheden voor jouw MINI! 

Originelen winterwielsets MINI
15% korting op originele winterwielsets

Oneindig veel rijplezier met MINI, ook in de winter. Want wanneer het kwik omlaag gaat, moet de grip omhoog. Op de originele MINI Winterwielsets ontvang je nu tijdelijk 15% voordeel* als je een nieuwe MINI aanschaft.

* Deze actie is geldig t/m 31 maart 2019
MINI Wintercheck
Een laptoptas cadeau

De MINI Wintercheck is een uitgebreide controle waarbij je MINI op tal van punten gecheckt wordt door ervaren, speciaal opgeleide MINI monteurs. Zij weten precies waar ze op moeten letten zodat je veilig in jouw MINI kunt rijden. De hele winter lang. Bij de MINI Wintercheck krijg je de MINI Mobile Office cadeau. Deze laptoptas heeft een hardshell buitenkant, die kras- en stootbestendig is, en een externe USB port. Zo heb je je kantoor altijd bij je, onderweg of op de piste.

MINI Sneeuwkettingen
MINI Accessoires
Sneeuwkettingen

Deze disc sneeuwkettingen heb je zo gemonteerd dankzij een buigbare stalen ring en handige snelsluitingen. Ze geven je de best mogelijke grip en hebben een beschermende schijf die voorkomt dat je velg beschadigd raakt. Maar boven alles zorgen ze natuurlijk dat jij je weg ook onder winterse omstandigheden veilig kan vervolgen.