Renova MINI Acties

Altijd in jouw voordeel

Bij Renova profiteer je regelmatig van aantrekkelijke acties voor je MINI. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe MINI, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Op deze pagina vind je de actuele acties van Renova voor jouw MINI. Bekijk direct je voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie.

MINI actie

Green Egg Mini BBQ Cadeau

In de periode van 12 tot en met 31 mei 2018 krijgt u bij aanschaf van een gebruikte MINI een gratis Green Egg MINI BBQ cadeau. Zo heeft u alle ingrediënten voor de zomer. Deze actie is geldig op alle gebruikte MINI's van Renova Tilburg, Waalwijk & Breda. 

MINI Clubman Business Edition

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Nu met € 2.274,- voordeel. De Clubman is beschikbaar vanaf €29.400,-.

Nu tijdelijk 4,49% rente

Je nieuwe MINI financier je nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente wanneer je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Zo kun je goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van je nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Door ook de financiering via je MINI dealer af te sluiten profiteer je van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle MINI modellen.