Renova MINI Acties

Altijd in jouw voordeel

Op deze pagina vind je de actuele acties van Renova voor jouw MINI. Bekijk direct je voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Renova profiteer je regelmatig van aantrekkelijke acties voor je MINI. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe MINI, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

XL LUXURY PACK

Nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack. Een speciaal samengesteld pakket dat jouw standaard rijk uitgeruste Clubman net dat beetje extra geeft.

TIJDELIJK 2,99% RENTE

Kies je voor een nieuwe MINI dan kun je deze tijdelijk financieren tegen een actierente van 2,99% als je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit.

RENOVA ZOMERCHECK

Voor slechts € 19,95 incl. BTW*  controleren wij de MINI op 12 cruciale punten, zodat je weer veilig op weg kunt. Je ontvangt niet alleen een certificaat met daarop alle gecontroleerde punten maar óók een voucher voor 15% korting in onze webshops.

#TeamMINI

et is tijd om jouw gloednieuwe MINI samen te stellen. Want met MINI Private Lease rijd je voor een superscherp all-in maandbedrag in de MINI van jouw smaak.

Sidewalk Edition

De MINI cabrio Sidewalk Edition viert een rijk erfgoed van eerdere speciale edities en geeft daarmee een nieuwe interpretatie van de charme en stijl van MINI.

MINI HAMMERSMITH EDITION

We kunnen je vertellen dat hij rijk is uitgerust of luxe is afgewerkt. Dat het een echte Cooper S is, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er is met 3 of 5 deuren, als Cabrio, Clubman of Countryman, met een voordeel dat maar liefst oploopt tot € 5.594,-. Maar wat we eigenlijk willen zeggen: wauw.

MINI BUSINESS EDITIONS

De MINI Business Edition is perfect voor de zakelijke rijder die ook privé goed voor de dag wil komen. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heb je bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij jouw rij- en levensstijl past.