Renova MINI Acties

Altijd in jouw voordeel

Op deze pagina vind je de actuele acties van Renova voor jouw MINI. Bekijk direct je voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Renova profiteer je regelmatig van aantrekkelijke acties voor je MINI. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe MINI, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

1,99% RENTE

MINI Occasions tijdelijk met 1,99% rente.

Nu t/m 30 april slechts 1,99% rente op onze MINI Next Occasions financiering in combinatie met een MINI Top Cover verzekering.

 

Bekijk nu ons aanbod en plan een video gesprek, proefrit aan huis of bezichtiging met één van onze verkoopadviseurs. 

MINI Airco Service

Renova always open

Ondanks de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona-Virus is RENOVA ALWAYS OPEN.

Het spreekt voor zich dat wij de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen hebben getroffen zodat wij jou en onze mensen zo optimaal mogelijk kunnen beschermen.

Om je in deze bijzondere tijd toch zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn bieden wij diverse extra services. 

Zo kun je video bellen met onze verkoopadviseurs, whatsappen met de service-medewerkers en brengen we de auto voor een proefrit gewoon naar je toe. 

MINI WHITE SILVER EDITION

MINI rijders houden van bijzonder. Je gaat niet voor zomaar een auto, nee, je gaat voor een MINI. Met stijl, go-kart feeling en ruimte. Voilà: de MINI White Silver Edition voor de MINI Countryman. In shiny white silver – normaal niet verkrijgbaar op de MINI Countryman – en met een heleboel fraaie features. Een limited edition als deze kom je niet vaak tegen.

De MINI White Silver Edition is er één uit honderd. Letterlijk, want er worden er maar honderd gemaakt. Je rijdt de MINI White Silver Edition vanaf € 45.990 als MINI Cooper of MINI Cooper S. Editievoordeel tot wel € 9.678!

MINI HAMMERSMITH EDITION

We kunnen je vertellen dat hij rijk is uitgerust of luxe is afgewerkt. Dat het een echte Cooper S is, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er is met 3 of 5 deuren, als Cabrio, Clubman of Countryman, met een voordeel dat maar liefst oploopt tot € 5.594,-. Maar wat we eigenlijk willen zeggen: wauw.

MINI Countryman

Private Lease MINI Countryman

Denk groot. Nee, groter. De MINI Countryman! Ideaal om te gebruiken als gezinsauto. Kom langs in onze showroom en ontdek het zelf: De SUV van MINI biedt ruimte aan vijf passagiers en een heleboel bagage. 

MINI BUSINESS EDITIONS

De MINI Business Edition is perfect voor de zakelijke rijder die ook privé goed voor de dag wil komen. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heb je bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij jouw rij- en levensstijl past.

MINI Airco Service

AIRCO SERVICE

Het is verstandig om de airco van jouw MINI elk jaar te laten nakijken. Maak nu een afspraak en geniet optimaal van je airco.