Renova MINI Acties

Altijd in jouw voordeel

Op deze pagina vind je de actuele acties van Renova voor jouw MINI. Bekijk direct je voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Renova profiteer je regelmatig van aantrekkelijke acties voor je MINI. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe MINI, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Hoe sneller, hoe scherper

Profiteer tijdelijk van aantrekkelijke rentepercentages. Want hoe sneller, hoe scherper de rentetarief wordt. Dus hoe meer pk je kiest, hoe meer voordeel je ontvangt op jouw maandtarief. Zo financier je een MINI John Cooper Works tegen een rentepercentage van 1,49%. Hierdoor rijd je al vanaf € 327,- per maand in deze schitterende JCW. Profiteer direct en kies jouw uitvoering! 

Altijd snel bij de tijd.

Niets zegt zoveel over jouw style als het horloge dat je draagt. En bij jou past natuurlijk het beste een MINI horloge, maar niet zomaar één... een JCW horloge. 

Zodat je altijd snel bij de tijd bent. 

Nu van € 175,- voor € 98,- 

Let op, nog slechts 2 beschikbaar!

JCW Thunderpack

De MINI Clubman JCW ís natuurlijk alles wat je wilt. En met het nieuwe Thunderpack hééft hij ook alles dat je wilt!

 

De Clubman JCW met Thunderpack is geïnspireerd op de MINI JCW GP, zeer dik!

 

Nu voor € 66.900,-

XL LUXURY PACK

Nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack. Een speciaal samengesteld pakket dat jouw standaard rijk uitgeruste Clubman net dat beetje extra geeft.

#TeamMINI

et is tijd om jouw gloednieuwe MINI samen te stellen. Want met MINI Private Lease rijd je voor een superscherp all-in maandbedrag in de MINI van jouw smaak.

Sidewalk Edition

De MINI cabrio Sidewalk Edition viert een rijk erfgoed van eerdere speciale edities en geeft daarmee een nieuwe interpretatie van de charme en stijl van MINI.

MINI HAMMERSMITH EDITION

We kunnen je vertellen dat hij rijk is uitgerust of luxe is afgewerkt. Dat het een echte Cooper S is, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er is met 3 of 5 deuren, als Cabrio, Clubman of Countryman, met een voordeel dat maar liefst oploopt tot € 5.594,-. Maar wat we eigenlijk willen zeggen: wauw.

MINI BUSINESS EDITIONS

De MINI Business Edition is perfect voor de zakelijke rijder die ook privé goed voor de dag wil komen. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heb je bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij jouw rij- en levensstijl past.