Renova always open

De komende vijf weken komt Renova naar je toe!

Juist nu geven wij je 24/7 de best mogelijke service middels onze online diensten, zoals Skype/Teams, E-mail of WhatsApp. Op jouw verzoek komen onze verkoopadviseurs graag naar je toe voor een proefrit of verkoopgesprek bij je thuis of op jouw bedrijf.

Goed nieuws is dat onze werkplaatsen regulier voor je geopend zijn voor reparatie-en onderhoudswerkzaamheden aan jouw MINI.

Op deze pagina vindt je meer informatie over de diverse contact mogelijkheden.

ONZE WERKPLAATSEN ZIJN OPEN

Stel noodzakelijk onderhoud niet uit

Het is belangrijk om onderhoud aan jouw MINI volgens schema uit te voeren.

Stel het onderhoud dus niet uit en maak een afspraak, onze werkplaatsen zijn regulier voor je geopend.

SERVICE

Onderhoud voor je MINI

Is jouw MINI binnenkort toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan alvast online een afspraak. Ook wanneer je een MINI Service Inclusive contract hebt. Onze werkplaatsen zijn regulier geopend om jouw MINI te ontvangen.

 

MINI Service Inclusive

MINI Service Inclusive zijn onderhoudscontracten waarmee je MINI de eerste jaren voor een vast vooraf betaald bedrag perfect onderhouden wordt. MINI Service Inclusive bespaart je kosten en slapeloze nachten, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. MINI Service Inclusive is er vanaf € 699,- voor vijf jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's.

MINI verlengde pechhulp

Elke nieuwe MINI heeft tot 5 jaar standaard Mobile Care. Daarmee wordt je bij pech in Europa dag en nacht direct geholpen. Uiteraard laten we je ook na die vijf jaar niet aan je lot over. Voor MINI’s tussen de 5 en 20 jaar oud hebben we MINI Verlengde Pechhulp. Je sluit nu tijdelijk een jaar MINI Verlengde Pechhulp af van € 55,- voor € 35,-* in combinatie met een APK Keuring of werkplaatsbezoek.

* Geldig t/m 31-01-2021.

Shop online

Omdat bestellen aan de balie momenteel niet mogelijk is, kun je voor MINI onderdelen, accessoires of cadeau-artikelen terecht in onze MINI webshop of bestel telefonisch bij ons magazijn.

RENOVA KOMT NAAR JE TOE!

Onze verkoopadviseurs kunnen je thuis bezoeken en je van alle informatie en mogelijkheden voorzien. Eventueel nemen ze daarbij de MINI van jouw keuze mee. Een proefrit bij jouw thuis of op je bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze verkoopadviseurs om een afspraak te plannen.

Heb je interesse in één van onze occasions of nieuwe MINI modellen? Onze verkoopadviseurs beantwoorden al jouw vragen in een uitgebreide 360-video en komen ook digitaal naar je toe.

Contact mogelijkheden

Telefonisch

Zoals altijd zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen én voor het maken van afspraken.

 

U kunt ons bereiken op 076 52 23549.

WhatsApp

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

Voeg het nummer 06 30138615 toe aan uw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij proberen u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.

e-Mail

Je kunt ons ook altijd mailen of een bericht versturen via het contactformulier.

e-Mail: rcc@renova.nl

SHOWROOM VOORSCHRIFTEN RIVM.

  • Wij geven geen hand
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand
  • Wij nemen geen contant geld aan
  • Onze Service adviseurs dragen handschoenen en nemen uw sleutel met handschoenen aan in ontvangst
  • Een mondmasker is verplicht

WERKPLAATS VOORSCHRIFTEN RIVM.

  • Monteurs dragen werkhandschoenen bij alle werkzaamheden in en om uw auto
  • Wij maken gebruik van stoel-/pook- en stuurhoezen
  • Wij maken gebruik van speciale desinfecterende middelen
  • Wij rijden niet samen met klanten in geval van storing; wij maken dan graag een vervolgafspraak.

FAQ

Wil je meer lezen over de maatregelen die wij en MINI Nederland nemen tegen Corona? Of heb je vragen over bijvoorbeeld de levering van de nieuwe MINI? Lees dan de FAQ opgesteld op MINI.nl

Renova MINI wenst je gezellige feestdagen en mooi nieuw jaar!