Onderhoud en reparatie

Je bent zo jong als je je voelt. Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten we precies wat je MINI nodig heeft.

Met onze werkplaatsplanner kun je meteen een afspraak voor onderhoud maken. Jouw MINI brengt een tijdje in onze werkplaats door, waar hij vertroeteld wordt door onze monteurs. Je kunt op hem wachten, of met een vervangende MINI terugkeren naar jouw drukke leven. Dit geldt ook voor de APK. Na het onderhoud krijg je jouw lieveling perfect onderhouden, schoon en blinkend terug.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht jouw MINI onverhoopt het slachtoffer geworden zijn van een lelijke schade, laat het ons dan weten. Jij hoeft alleen maar de schade te melden bij jouw verzekeringsmaatschappij, wij zorgen voor de rest.

MINI Verlengde Pechhulp

Elke nieuwe MINI heeft tot 5 jaar standaard Mobile Care. Daarmee word je bij pech in Europa dag en nacht direct geholpen. We hopen natuurlijk dat je deze service helemaal niet nodig gaat hebben, maar het is wel een lekker idee dat je nooit langs de kant komt te staan. Uiteraard laten we je ook na die vijf jaar niet aan je lot over. Voor MINI’s tussen de 5 en 10 jaar oud hebben we MINI Verlengde Pechhulp.

MINI Service Inclusive

MINI Service Inclusive zijn onderhoudscontracten waarmee je MINI de eerste jaren voor een vast vooraf betaald bedrag perfect onderhouden wordt. MINI Service Inclusive bespaart je kosten en slapeloze nachten, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. MINI Service Inclusive is er vanaf € 699,- voor vijf jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's.

MINI Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Al ben je nog zo zuinig op je MINI, het kan altijd gebeuren dat er schade aan je MINI ontstaat. Of het nu gaat om reparatie van ruitschade, parkeerschade, lakschade (spotrepair) of schade aan de carrosserie, bij Renova ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen schadeherstelbedrijf in Bladel waar een aantal toegewijde monteurs zich dagelijks bezighouden met het herstellen van allerlei soorten schades.

APK

Je hoeft niet je kentekenbewijs te raadplegen, want op dit punt krijg je altijd een reminder van de RDW. Als je een spiksplinternieuwe MINI hebt is het om de 3 of 4 jaar zover: je MINI moet naar de APK keuring. Al naar gelang de soort brandstof moet je vervolgens vaker naar deze keuring. Gelukkig maar dat hij daar net zo weinig moeite mee heeft als met je favoriete bocht. De combinatie met een MINI inspectie maakt het allemaal veel efficienter. Dat komt omdat alle controlepunten van de APK ook op de checklist van de MINI Inspectie staan.