Onderhoud en reparatie

Je bent zo jong als je je voelt. Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten we precies wat je MINI nodig heeft.

Met onze werkplaatsplanner kun je meteen een afspraak voor onderhoud maken. Jouw MINI brengt een tijdje in onze werkplaats door, waar hij vertroeteld wordt door onze monteurs. Je kunt op hem wachten, of met een vervangende MINI terugkeren naar jouw drukke leven. Dit geldt ook voor de APK. Na het onderhoud krijg je jouw lieveling perfect onderhouden, schoon en blinkend terug.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht jouw MINI onverhoopt het slachtoffer geworden zijn van een lelijke schade, laat het ons dan weten. Jij hoeft alleen maar de schade te melden bij jouw verzekeringsmaatschappij, wij zorgen voor de rest.

APK Afspraak MINI

Je MINI geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijg je een herinnering van de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht. Voor de APK is Renova het aangewezen adres.

MINI Service | inclusive

Je rijdt altijd in een perfect onderhouden MINI – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is MINI Service Inclusive. Je kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen. Daarmee ben je veel voordeliger uit dan wanneer je voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

Airco service MINI

Naar verloop van tijd is het mogelijk dat uw airco minder goed gaat functioneren. Dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of dat de filters aan vervanging toe zijn. Met regelmatig onderhoud voorkomt u dat deze gerepareerd of vervangen moet worden. Maak nu gebruik van onze airco service zodat u kunt genieten van een optimaal klimaat in je MINI.

Bandenwissel MINI

Goeie banden zorgen ervoor dat je veilig, comfortabel en zuinig rijdt. De Originele MINI Banden zijn speciaal voor MINI ontwikkeld en gaan extra lang mee. Voor elk model zijn er specifieke banden, die allemaal de perfect balans bieden tussen veiligheid, brandstofverbruik en comfort.

MINI Service | Verlengde Pechhulp

Elke nieuwe MINI heeft tot 5 jaar standaard Mobile Care. Daarmee word je bij pech in Europa dag en nacht direct geholpen. We hopen natuurlijk dat je deze service helemaal niet nodig gaat hebben, maar het is wel een lekker idee dat je er nooit alleen voor staat als je langs de kant komt te staan.

Schadeherstel MINI

Ook al ben je nog zo zuinig op je MINI, het kan natuurlijk gebeuren dat er toch een keer iets mis gaat. Mocht je een aanrijding, parkeerschade, carrosserie- of lakschade hebben, helpt Renova je MINI er snel weer bovenop.