Onderhoud en reparatie

Je bent zo jong als je je voelt. Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten we precies wat je MINI nodig heeft.

Met onze werkplaatsplanner kun je meteen een afspraak voor onderhoud maken. Jouw MINI brengt een tijdje in onze werkplaats door, waar hij vertroeteld wordt door onze monteurs. Je kunt op hem wachten, of met een vervangende MINI terugkeren naar jouw drukke leven. Dit geldt ook voor de APK. Na het onderhoud krijg je jouw lieveling perfect onderhouden, schoon en blinkend terug.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht jouw MINI onverhoopt het slachtoffer geworden zijn van een lelijke schade, laat het ons dan weten. Jij hoeft alleen maar de schade te melden bij jouw verzekeringsmaatschappij, wij zorgen voor de rest.

MINI Verlengde Pechhulp

We gaan er natuurlijk vanuit dat je het nooit nodig hebt, maar stel je voor dat je MINI tóch stuk gaat.. dan is het fijn dat iedere MINI 5 jaar Pechhulpverlening heeft (MC).
En dát is handig bij bijvoorbeeld schade, een lekke band, of als je verkeerd getankt hebt...

Ook wanneer jouw MINI ouder is dan 5 jaar, staan we bij MINI nog steeds voor je klaar. Zo is er voor MINI's die tussen de 5 en 20 jaar oud zijn MINI verlengde pechhulp.

MINI Service Inclusive

MINI Service Inclusive zijn onderhoudscontracten waarmee je MINI de eerste jaren voor een vast vooraf betaald bedrag perfect onderhouden wordt. MINI Service Inclusive bespaart je kosten en slapeloze nachten, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. MINI Service Inclusive is er vanaf € 699,- voor vijf jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's.

MINI Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Al ben je nog zo zuinig op je MINI, het kan altijd gebeuren dat er schade aan je MINI ontstaat. Of het nu gaat om reparatie van ruitschade, parkeerschade, lakschade (spotrepair) of schade aan de carrosserie, bij Renova ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen schadeherstelbedrijf in Bladel waar een aantal toegewijde monteurs zich dagelijks bezighouden met het herstellen van allerlei soorten schades.

APK

De APK, je ontkomt er simpelweg niet aan.
Zodra jouw MINI 3-jaar of ouder is, moet hij jaarlijks gekeurd worden om er zeker van te zijn dat je er veilig mee de weg op kunt.

De APK-keuring omvat een hele waslijst aan punten, vrijwel allemaal gericht op veiligheid.
De belangrijkste keuringspunten zijn;
Staat van de banden, de werking van de remmen, werking van de verlichting, werking van veiligheidssystemen (gordels/airbags etc.), uitstoot van de motor en de algehele staat van het onderstel.