De zomer begint met MINI

Plan nu je afspraak

De zomer is begonnen en dat betekent: eropuit! En of dat nu een dagje natuur is of een heerlijke vakantie, het is belangrijk om jouw MINI helemaal in orde te hebben voor je op weg gaat. Hier helpen wij jou natuurlijk graag bij. 

Wanneer je bij ons een afspraak maakt voor de zomercheck, ontvang je een unieke Renova hanamdoek van ons cadeau. 

 

Onbezorgd op weg

Laat de MINI zomercheck uitvoeren

De MINI Zomercheck is een uitgebreide controle waarbij jouw MINI op 20 belangrijke punten wordt gecheckt. Voor slechts € 50,- worden onder andere de accu, remblokken en -schijven en bandenspanning gecontroleerd door onze ervaren, speciaal opgeleide MINI monteurs. Zij weten precies waar ze op moeten letten zodat je onbezorgd op weg kunt.

Genoeg plek

Voordeel op transport oplossingen

Moet er elke vakantie toch meer bagage mee dan gedacht? Met de MINI transportoplossingen is er altijd genoeg plek. De MINI Dakdragers, MINI Dakbox en MINI Fietsendrager zijn heel eenvoudig in het gebruik en passen goed bij het moderne design van jouw MINI. De dakbox zorgt voor tot wel 320 liter extra ruimte en op de fietsendragers kunt u tot 3 (e)bikes kwijt. Goed nieuws: je ontvangt nu 15% korting op uw bestelling.

Lekker fris

Onderhoud voor jouw airco

Een goedwerkende en schone airconditioning zorgt niet alleen voor een fijne temperatuur, maar ook voor het afvoeren van condens en geuren. Het is dus belangrijk om de airconditioning van jouw MINI in optimale staat te houden. Met de preventieve controle  door onze MINI monteurs wordt jouw airconditioning gecheckt, het koudemiddel bijgevuld en de condensor gereinigd. En dit al vanaf € 39,95,-

Altijd de goede route

Navigatie update voor jouw MINI

Wist je dat elk jaar ongeveer 15% van het wegennet verandert? Om ervoor te zorgen dat jouw MINI je zonder omwegen van A naar B brengt, heeft MINI voor bijna alle navigatiesystemen een update beschikbaar. Van mei tot en met september ontvang je deze update van ons voor slechts € 69,-.