Stralend de zomer in

met de MINI zomercheck

Zomer is het moment om het leukste te doen wat er maar bestaat: rijden in jouw MINI. Dan is het goed om te weten dat je MINI er helemaal klaar voor is. Met de MINI zomercheck controleren we op de twintig belangrijkste punten. Nu voor slechts € 50,- en daarbij ontvang je een leuke MINI shopper.

Plan snel jouw afspraak in, want naast de zomercheck bieden wij nog meer voordeel om jouw MINI in het zonnetje te zetten:

  • Extra ruimte met de fietsendragers
  • MINI aircocheck
  • De MINI navigatie-update

Je kan gemakkelijk een afspraak inplannen via de online afspraakplanner.

 

Begin de zomer goed

Met de MINI zomercheck

Genoeg plek

Voordeel op transport oplossingen

Als je op avontuur gaat, wil je natuurlijk wel de juiste uitrusting mee. Soms iets meer dan je had gedacht. Of misschien wil je jouw MINI laten staan en op de fiets nog verder van de gebaande paden af. Geen probleem. Voor de stevige dragers van MINI zijn maar weinig dingen te gek. 

Nu van € 650,- tijdelijk voor € 490,-.

Lekker fris

Onderhoud voor jouw airco

Een goedwerkende en schone airconditioning zorgt niet alleen voor een fijne temperatuur, maar ook voor het afvoeren van condens en geuren. Het is dus belangrijk om de airconditioning van jouw MINI in optimale staat te houden. Met de preventieve controle  door onze MINI monteurs wordt jouw airconditioning gecheckt, het koudemiddel bijgevuld en de condensor gereinigd. En dit al vanaf € 39,95,-

Altijd de goede route

Navigatie update voor jouw MINI

Wist je dat elk jaar ongeveer 15% van het wegennet verandert? Om ervoor te zorgen dat jouw MINI je zonder omwegen van A naar B brengt, heeft MINI voor bijna alle navigatiesystemen een update beschikbaar. Ontvang nu deze update tijdelijk voor slechts € 69,-.