MINI Verlengde Pechhulp

We gaan er natuurlijk vanuit dat je het nooit nodig hebt, maar stel je voor dat je MINI tóch stuk gaat.. dan is het fijn dat iedere MINI 5 jaar Pechhulpverlening heeft (MC). En dát is handig bij bijvoorbeeld schade, een lekke band, of als je verkeerd getankt hebt. Ook wanneer jouw MINI ouder is dan 5 jaar, staan we bij MINI nog steeds voor je klaar. Zo is er voor MINI's die tussen de 5 en 20 jaar oud zijn MINI verlengde pechhulp.

Met MINI Verlengde Pechhulp kun je wanneer en waar je maar wilt gebruik maken van alle hulpdiensten. MINI Verlengde Pechhulp sluit je gemakkelijk online af, en is geldig voor alle MINI's tussen de 5 en 20 jaar oud. MINI Verlengde Pechhulp is exclusief voor MINI rijders beschikbaar en kost slechts €89,- per jaar. Deze service is zo'n 45% goedkoper dan vergelijkbare pechhulp aanbieders.

Je krijgt niet alleen een MINI service kaart thuis gestuurd, maar je profiteert ook regelmatig van vele voordelen en interessante aanbiedingen met MINI Favours. Sluit jij MINI Verlengde Pechhulp af dan word jij hier automatisch lid van. 

 

TIJDELIJK SLECHTS € 35,- PER JAAR

IN COMBINATIE MET EEN WERKPLAATSBEZOEK

Sluit nu MINI Verlengde Pechhulp af in combinatie met een werkplaatsbezoek (APK Keuring, MINI Olieservice, Seizoencheck) en profiteer van het tijdelijke actietarief. Tot en met 31 december 2022 betaal je slechts € 35,- in plaats van de reguliere € 55,- per jaar.

DIRECT HULP NODIG?

Sta je op dit moment ergens met pech? Bij pech komen we je door heel Europa helpen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Bel dan direct de MINI Service Centrale op 0800-0321 vanuit Nederland of +31 880 357 321 vanuit het buitenland. We komen er zo snel mogelijk aan.

Renova reist met je mee

Van een stedentrip in één van onze buurlanden tot een uitgebreide rondreis door Italië of Zuid-Frankrijk. Er is niets fijner dan met jouw MINI op vakantie gaan. Veel ruimte, jouw eigen tempo en volop vrijheid met jouw Big Love op de bestemming.

Het is goed om voorbereid de weg op te gaan zodat je optimaal geniet van jouw road trip. Voor jou hebben wij de belangrijkste onderwerpen opgesomd waar je rekening mee kunt houden voordat je vertrekt.

Zorg voor een goede uitrusting. Denk daarbij aan een verbanddoos, veiligheidshesjes, een gevarendriehoek en een bandenreparatieset. Verleng indien nodig je MINI Pechhulp en controleer de dekking van je reisverzekering. Bij een onvoorziene situatie kun je contact opnemen met de MINI Service Centrale. Zorg er daarom voor dat de onderstaande telefoonnummers altijd in handbereik zijn:

MINI Service Centrale:

Pech in Nederland: 0800 0321

Pech in het buitenland: 031 880 357 321

Natuurlijk moet ook jouw Big Love helemaal klaar zijn voor de vakantie. Plan daarom je MINI Zomercheck in bij Renova zodat je MINI op de belangrijkste punten wordt gecontroleerd.

Het is verstandig om de airco van je MINI jaarlijks te laten controleren zodat je optimaal blijft genieten van een frisse en koele lucht tijdens de reis.

In een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15% veranderen. Met de navigatie-update neem je altijd de juiste afslag, mis je geen enkele tussenstop en kom je volgens planning aan bij je bestemming.

In sommige landen gelden er specifieke verplichtingen: denk daarbij aan een vignet of een milieusticker, maar ook aan een brandblusser. Controleer daarom vooraf wat in jouw bestemmingsland verplicht is om bij te hebben in je MINI. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zullen het voor je verzorgen.

De meest populaire vakantiebestemmingen hebben op dit moment een groene code. Op de website Nederland Wereldwijd kun je het uitgebreide reisadvies vinden van een land of gebied. Wij raden aan om de Reisapp te installeren op je mobiele telefoon. Als je jouw bestemmingsland toevoegt als favoriet, krijg je een melding als de situatie verandert.

DE VOORDELEN VAN MINI PECHHULP

Service in de hele EU

Bij pech komen we je door heel Europa helpen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Mocht het nodig zijn, slepen we je MINI weg en zorgen we ervoor dat je je reis zo snel mogelijk weer kan vervolgen. Bij pech in Nederland kan je ervoor kiezen om naar de dichtstbijzijnde MINI dealer gebracht te worden of naar je eigen.

Vervangend vervoer

Omdat je eindbestemming niet de kant van de weg is, helpen we je verder naar waar je naartoe op weg was. Afhankelijk van hoe ver je nog moet, regelen we een taxi, trein of vlucht voor je.

REPATRIËRING EN HOTELKOSTEN

Mocht de reparatie in het buitenland langer duren dan drie dagen, dan zorgen we ervoor dat jij en je MINI veilig terug naar huis worden gebracht. Tot die tijd verblijven jij en je passagiers maximaal 4 nachten op onze kosten in een 4-sterrenhotel.