MINI SCHADEHERSTEL

SPECIAAL VOOR JOUW MINI

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast je beschadigde MINI komen er veel andere zaken om de hoek kijken waar je helemaal niet op zit te wachten. Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor je om dit uit handen te nemen. Het enige wat vanuit jouw kant dient te gebeuren is de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, de rest wordt keurig voor je geregeld!

Het schadeherstelproces wordt nauwkeurig gedocumenteerd met 48 maanden garantie op alle uitgevoerde schadereparaties. Wanneer je MINI in het verleden schade heeft ondervonden en bij Renova schadeherstel is gerepareerd, dan heeft dat geen negatieve gevolgen voor de inruilprijs. Juist omdat wij ervoor kiezen om op alle punten de kwaliteit te waarborgen, zie je dit ook terug bij eventuele inruil. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met onze Service Adviseurs. Zij lichten graag e.e.a. aan je toe.

 

Werken bij Renova!

Ga jij aan de slag bij Renova als schadehersteller?

WELKE WERKZAAMHEDEN VOERT RENOVA UIT

Bij Renova kan je voor de volgende herstelwerkzaamheden terecht. Omdat elke schade anders is, kan je van te voren bij ons een kostenindicatie opvragen.

- Carrosserie werkzaamheden
- Spuitwerk
- Spotrepairs
- Cosmetische reparaties (lakreparatie, kunststofreparaties, uitdeuken)
- Interieur- en ruitreparatie

WAAROM ERKEND MINI SCHADEHERSTEL

- Gegarandeerde kwaliteit: garantietermijn van 48 maanden, reparatiemethoden volgens MINI fabrieksnormen, FOCWA Eurogarantiebedrijf, gebruik van Originele MINI Onderdelen.

- Gegarandeerde veiligheid: uitvoering schadeherstel door MINI getrainde en gekwalificeerde schadeherstellers, elektronische veiligheidssystemen worden door MINI getrainde monteur en met behulp van MINI diagnoseapparatuur gecontroleerd.

AFSPRAAKPLANNER