MINI SCHADEHERSTEL

SPECIAAL VOOR JOUW MINI

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast je beschadigde MINI komen er veel andere zaken om de hoek kijken waar je helemaal niet op zit te wachten. Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor je om dit uit handen te nemen. Het enige wat vanuit jouw kant dient te gebeuren is de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, de rest wordt keurig voor je geregeld!

Het schadeherstelproces wordt nauwkeurig gedocumenteerd met 48 maanden garantie op alle uitgevoerde schadereparaties. Wanneer je MINI in het verleden schade heeft ondervonden en bij Renova schadeherstel is gerepareerd, dan heeft dat geen negatieve gevolgen voor de inruilprijs. Juist omdat wij ervoor kiezen om op alle punten de kwaliteit te waarborgen, zie je dit ook terug bij eventuele inruil. 

 

Werken bij Renova!

Ga jij aan de slag bij Renova als schadehersteller?

48 maanden garantie
Gecertificeerd schadeherstelbedrijf
Originele MINI onderdelen

Onderliggende schade

Schade veroorzaakt door een aanrijding gaat vaak verder dan je kan zien, met gevolgen voor de complete structurele integriteit, mechanische en veiligheidssystemen. Deze zijn vitaal voor de performance en juiste werking van elektrische functies in jouw MINI. Daarom kan enkel het herstellen van de schade op de plaats van impact soms niet voldoende zijn om jouw MINI volledig te herstellen.

Alleen gecertificeerde MINI schadeherstellers hebben de technologie, gereedschap en kennis om problemen onder het oppervlak te lokaliseren, zodat ze een betere en preciezere diagnose kunnen stellen en de reparatie beter kunnen uitvoeren.

Schadeherstel werkzaamheden

Bij Renova kan je voor de volgende herstelwerkzaamheden terecht. Omdat elke schade anders is, kan je van te voren bij ons een kostenindicatie opvragen.

Lakreparatie, kunststofreparaties en uitdeuken.

Originele MINI onderdelen

Als eigenaar mag je verwachten dat jouw MINI wordt hersteld met originele MINI onderdelen. Geproduceerd volgens de hoge kwaliteitseisen, die passen en met de afwerking die je gewend bent. Het zijn dezelfde onderdelen waarmee jouw MINI geproduceerd is toen hij nieuw de fabriek verliet en zij zijn de beste keus om jouw MINI nu mee te herstellen.

Naast het correct herstellen van jouw MINI komen alle correct geïnstalleerde originele MINI Onderdelen met een 24 maanden garantie.

Renova velgenherstel

Om zorgeloos en veilig te rijden is het verstandig om een seizoenswissel in te plannen. Naast alle voordelen kunnen we nu ervoor zorgen dat niet alleen jouw banden veilig bij ons worden opgeslagen in ons bandenhotel, maar ook dat jouw velgen direct worden gerepareerd. Jouw velgen worden inhouse professioneel gerepareerd zodat jouw MINI weer eruit ziet als de dag dat je hem heeft opgehaald. En dat al vanaf €195 inclusief BTW.

Maak nu alvast jouw afspraak via de onderstaande button.

Renova schadeherstel

Renova Bladel

Industrieweg 6B

5531 AD Bladel

0497 388 114