MINI Rockingham GT

Terug. En hoe

Na een ruime 40 jaar is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het Rockingham Motor Speedway. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit. Standaard uitgevoerd met onder andere JCW Aerodynamica kit, automatische transmissie en Piano Black exterieur afwerking. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio, Clubman & Countryman. 

Een legendarische MINI

De MINI Rockingham GT is terug van weggeweest. En hoe. De MINI keert terug met een nog stoerder uiterlijk dan voorheen. De MINI Rockingham GT is leverbaar op diverse modellen met een Cooper S motorisering, en dat zorgt voor het ultieme Go Kart gevoel. 

Highlights

Interieur highlights

Toon highlights

JCW sportstoelen dinamica leer combinatie Carbon Black

MINI Rockingham GT details

Met nappaleer bekleed sportstuur

MINI Rockingham GT

De MINI Rockingham GT is voorzien van een MINI navigatiesysteem met een 8,8" touch screen display, het navigatiesysteem heeft ook Real Time Traffic Information. Je MINI weergeeft dan de meest actuele files, wegafsluitingen of ongevallen. Met de smartphone integratie via Apple CarPlay geniet je onderweg van jouw favoriete muziek. Aan het einde van de rit kan jij jouw MINI veilig inparkeren met het Park Distance Control systeem. 

Highlights

Exterieur highlights

Toon highlights

17" JCW Track Spoke velgen

3-Deurs, 5-Deurs & Cabrio

19" JCW Circuit Spoke Two-Tone velgen

Clubman & Countryman

Piano Black Exterieur Pack

JCW Aerodynamica kit

MINI SIDE SCUTTELS

Breng een bezoek aan onze showroom