MINI Private Lease Pack

Tijdelijk voor € 399,- per maand

Voor iedereen die zorgeloos het het beste uit z’n MINI wil halen, presenteren we deze exclusieve MINI Cooper 3-deurs met Private Lease Pack. Volop genieten van het John Cooper Works Pakket, met onder meer sportstoelen en een multifunctioneel JCW-stuur, zonder je druk te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen. De eerste 300 beslissers leasen deze speciale uitvoering tijdelijk voor € 399,- per maand. 

Private Lease

Voor een vast maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Wij regelen alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente en verzekering. Niet onbelangrijk: met Private Lease betaal je ook nog eens geen bijtelling. Meer weten?

 

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Upgrade lampen

Met de LED koplampen en achterlichten mag je gezien worden. En net zo belangrijk: ze zorgen ook voor uitstekend zicht. De ring van de verlichting fungeert als LED-knipperlicht en het zwarte binnenwerk past perfect bij het iconische design van je MINI. Benieuwd hoe het er precies uitziet? De LED koplampen en achterlichten staan afgebeeld op bovenstaande foto’s. Voor € 8,- per maand extra is jouw MINI goed verlicht én zichtbaar.