MINI Private Lease

Vanaf € 459,- per maand

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Private lease, ook wel eens privé lease of autoabonnement genoemd. Bij Private Lease rij je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten. De periode kan je van te voren zelf bepalen, dit kan variëren van 24, 36, 48 of 60 maanden. 

STANDAARD INBEGREPEN

Je betaalt een vaste rente. Daarnaast brengen wij afschrijvingskosten in rekening, omdat de waarde van je MINI afneemt.

De houderschapsbelasting voor je MINI is inbegrepen in je maandbedrag. Ook hier hoef je dus niet meer naar om te kijken.

Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij je MINI dealer. Wij kennen je MINI immers van binnen en van buiten.

Je banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben.

Allrisk verzekering met een eigen risico van € 450,- per schadegeval. Je kan het eigen risico verlagen naar € 135,- per schadegeval, hierdoor stijgt verzekeringspremie.

Je kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in binnen- en buitenland staat de MINI Service Centrale dag én nacht voor je klaar.

Duurt onderhoud of reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer

Flex Lease

Voor meer flexibiliteit

Lease je nieuwe MINI en je weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft je de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit.  In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor jou. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

BESCHERMING BIJ INKOMSTENVERLIES

Er zijn verschillende redenen waarom je eerder van uw Private Lease overeenkomst af wilt. Hier betaal je in principe een boete voor. Toch kunnen er in uw persoonlijke situatie onverwachte zaken optreden, waardoor je niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van jouw Private Lease overeenkomst te betalen. Daarom kan je nu bij bepaalde persoonlijke omstandigheden zonder kosten jouw overeenkomst beëindigen. Dit geldt bij:

  • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
  • Overlijden

Private Lease offertes en -overeenkomsten vanaf 13 januari 2022 zijn voorzien van deze voorwaarden.

 

Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease biedt de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product  
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten 

MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services. 

KIES JOUW BIG LOVE

MINI Electric

Vanaf € 459,- per maand

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI. Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de volledig elektrische MINI zijn sterke atletische uitstraling.

Met MINI Private Lease besteed je voor een vast maandbedrag al je autozaken uit, behalve het rijplezier.