MINI operational lease

Vanaf € 545,- p/mnd

Een auto van de zaak, maar dan een MINI. Met MINI Operational Lease heb je als werknemer voor een vast bedrag per maand beschikking over de MINI van je keuze. Behalve je brandstof en bekeuringen hoef je verder niets extra’s te betalen. Je hoeft je ook niet druk te maken over de inruil- of restwaarde, maar als je wilt kun je de MINI aan het einde van de rit wél overkopen.

Flex lease

voor meer flexibilieteit

Lease je nieuwe MINI en je weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft je de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit.  In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor jou. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

DE VOORDELEN VAN MINI OPERATIONAL LEASE.

  • Vast bedrag per maand
  • Vrijwel alle autozaken inbegrepen
  • Onderhoud bij je eigen MINI dealer
  • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
  • Uit te breiden met extra opties, zoals bandenvervanging of een tankpas
  • Aan het eind van de looptijd heb je het recht van eerste koop

Kies jouw big love

veelgestelde vragen

Jazeker. Hiervoor kan je bij ons langs komen of online een proefritafspraak inplannen. Onze verkoopadviseur helpt je graag verder.

De kosten voor onderstaande punten zijn inbegrepen in het maandbedrag:

·         Afschrijving en rente

·         Reparaties en onderhoud

·         Allrisk verzekering met een eigen risico van € 135,- per schadegeval

·         Rechtsbijstandverzekering

·         Schade verzekering voor inzittenden

·         Vervangen van banden

·         Houderschapsbelasting

·         Pechhulp in binnen- en buitenland

·         BTW

·         Afleverkosten en leges

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen hier nog bij. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard in de prijs zijn inbegrepen, maar die je wel kan aanschaffen, zoals winterbanden en vervangend vervoer na 24 uur. Als je wil kunnen we deze punten opnemen in je leaseovereenkomst.

De schade kun je online melden via onderstaande link. Is er een tegenpartij betrokken bij de schade en/of is de politie aanwezig geweest? Dan dien je een Europees schadeformulier in te vullen.

Alleen de volgende personen mogen je leaseauto besturen:
- jijzelf;
- je werknemers;
- je gezinsleden en gezinsleden van je werknemers;
- je levenspartner en de levenspartner van je werknemers.

Het standaard eigen risico bedraagt € 135, - per schadegeval. Uw eigen risico kan hier in sommige gevallen van afwijken. Wilt u precies weten welk eigen risico u betaalt? Neem dan contact op met de MINI Verzekering Service via telefoonnummer (088) 57 72 430.

Al het reguliere onderhoud volgens het onderhoudsschema en reparaties die je niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen. Het tussentijds aanvullen van vloeistoffen zoals motorolie of ruitenwisservloeistof kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn.

Als je leaseovereenkomst bij MINI Financial Services binnenkort afloopt, kan je kiezen uit drie opties: overstappen naar een nieuwe MINI, doorrijden in je huidige MINI of je MINI inleveren. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

Je kan de overeenkomst voortijdig beëindigen. Daar zijn dan wel kosten aan verbonden. Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Bevalt je leaseauto zo goed dat je hem niet wil inleveren? Dan kan je de auto na afloop van de overeenkomst van ons overnemen. Je kan de overnameprijs opvragen bij je MINI dealer. Natuurlijk kan je de over te nemen leaseauto ook bij ons financieren. Hiervoor kunnen we geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je opmaken.

Breng een bezoek aan onze showroom