MINI HAMMERSMITH EDITION

Voordeel tot € 5.594,-

We kunnen je vertellen dat hij rijk is uitgerust of luxe is afgewerkt. Dat het een echte Cooper S is, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er is met 3 of 5 deuren, als Cabrio, Clubman of Countryman, met een voordeel dat maar liefst oploopt tot € 5.594,-. Maar wat we eigenlijk willen zeggen: wauw.

Welke MINI past bij jou?

De Hammersmith Edition is verkrijgbaar op alle modellen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI 3-DEURS
VANAF € 41.990,- TOT € 4.430 VOORDEEL
MINI 5-DEURS
VANAF € 42.990,- TOT € 4.006 VOORDEEL
MINI CABRIO
VANAF € 44.990,- TOT € 3.795 VOORDEEL
MINI CLUBMAN
VANAF € 45.990,- TOT € 5.400 VOORDEEL
MINI COUNTRYMAN
VANAF € 49.900,- TOT € 5.594 VOORDEEL

UPGRADE: GROOT NAVIGATIESYSTEEM.

Waar je ook naartoe wilt: met het extra grote MINI Navigatiesysteem vind je moeiteloos de weg en dankzij een 8,8” touchscreen is hij nog extra handig te bedienen ook.

UPGRADE: SERIOUS BUSINESS PAKKET.

Met het serious business pakket kom je extra goed voor de dag. Je MINI zit vol boordevol extra gemak zoals een draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones, park distance control voor én achter, park assistant en een Hifi luidsprekersysteem van Harman Kardon.

UPGRADE: MINI YOURS STUURWIEL.

Het met de hand gestikte sportstuurwiel in MINI Yours Nappaleer is volledig in lijn met de kleuren van de stoelbekleding. Het stuur voelt heerlijk zacht aan, terwijl de multifunctionele toetsen en cruise control voor bedieningsgemak zorgen.