MINI Flex Lease

Vanaf + € 25,- p/mnd

Lease je nieuwe MINI en je weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft je de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit.  In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor jou. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

Vrijheid
Flexibiliteit
Zekerheid

MINI Flex Lease tarieven

Vanaf + € 25,- p/mnd

MINI Flex Lease is beschikbaar vanaf + € 25,- per maand voor de MINI 3-Deurs, MINI 5-Deurs, MINI Cabrio en de MINI Electric.

Vanaf + € 35,- p/mnd

MINI Flex Lease is beschikbaar vanaf + € 35,- per maand voor de MINI Clubman en voor de MINI Countryman.

Hoe werkt MINI Flex Lease?

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease contact voor een nieuwe MINI met een looptijd van 48 maanden, heb je de mogelijkheid om MINI Flex Lease als optie toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen MINI betaal je maandelijks een bijdrage boven op je leaseprijs. Hierdoor heb je de flexibiliteit om je overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat je overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die Private Lease of Operational Lease jou biedt.

De voordelen van MINI Flex Lease

  • BOETEVRIJ OPZEGGEN NA 12 MAANDEN
  • GELDIG OP ALLE MINI MODELLEN
  • VANAF + € 25,- PER MAAND
  • PRIVATE EN OPERATIONAL LEASE

Veel gestelde vragen over MINI Flex Lease

Helaas kan je MINI Flex Lease uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

Je hebt de mogelijkheid om één keer je leasecontract na 12 maanden voortijdig te beëindigen. Als je hierna kiest voor een nieuw leasecontract wordt dit automatisch een Private Lease of Operational Lease product zonder Flex Lease. 

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kan je de leaseovereenkomst opzeggen en de MINI inleveren zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Je kan je leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van je leaseovereenkomst.

Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Lease heb je een opzegtermijn van één maand. 

Het opzeggen van je leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail of brief.