MINI FINANCIERINGSAANBOD

Financier jouw MINI tegen 6,49% financieringsrente in combinatie met een Top Cover verzekering. Dit aanbod geldt zowel voor zakelijk als privé. Kies je ervoor om de MINI zonder Top Cover verzekering te gaan rijden dan bedraagt het rentepercentage 7,49%. Dit scherpe rentepercentage staat vast tijdens de gehele looptijd. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!

De voordelen.

Gedurende de gehele overeenkomst betaal je een vaste rente. Daarnaast spreken we vooraf de looptijd van de overeenkomst af. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en geniet je altijd van vaste kosten per maand.

Gedurende jouw overeenkomst kun je, tegen bepaalde voorwaarden, extra aflossen op het openstaande saldo. Zo verlaag je jouw maandelijkse kosten voor de rest van de overeenkomst.

Je kunt er voor kiezen om jouw maandbedrag te verlagen door vooraf een aanbetaling te doen of door bijvoorbeeld een slotsom af te spreken. Zo betaal je dit bedrag in één keer en verlaag je jouw maandelijkse kosten.

Na het voldoen van de laatste maandtermijn en de eventuele slotsom is de MINI helemaal van jou. Zo kun je nog jaren met plezier doorrijden óf de MINI inruilen voor een nieuwe MINI

Tijdelijk extra scherp aanbod.