MINI Electric

Charged with passion

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

Leverbaar vanaf € 35.990,-.

MINI Private Lease

Vanaf € 339,- Per Maand*

Met MINI Private Lease besteed je voor een vast maandbedrag al je autozaken uit, behalve het rijplezier. In het maandbedrag zit vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

* Vraag naar de voorwaarden.

PULSERENDE PRESTATIES

Bij verkeerslichten telt het koppel (NM) dat je tot je beschikking hebt. En de volledig elektrische MINI geeft je dat koppel, onmiddellijk én volledig. Dus zodra het licht op groen springt en jij het gaspedaal indrukt, is het koppel onmiddellijk aanwezig om een virtuoze lenigheid en zinderende acceleratie aan de dag te leggen. Het gaat erom de dingen eenvoudig te houden en te versnellen - 0-100 km/h in 7,5 seconden - zonder vertraging en zonder versnellingsonderbrekingen. Dynamisch en toch kalm, de volledig elektrische MINI biedt je een geheel nieuwe rijervaring.

Highlights

Highlights MINI Electric

Toon highlights

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENDISPLAY

Ons nieuwe digitale instrumentenpaneel vervangt de conventionele snelheidsmeter. Het is speciaal ontworpen voor de volledig elektrische MINI en bestaat uit een 5.0" kleurenscherm in een strak Black Panel design dat gegevens als toerental, snelheid, laadniveau, kilometerstand, temperatuur en navigatie-instructies laat zien. De premium cockpit-technologie maakt rijden net zo eenvoudig als opwindend.

NIEUWE VOORBUMPER

De volledig elektrische MINI pronkt met een krachtiger, modern bumperdesign. De Air Curtains die links en rechts zijn geïntegreerd verbeteren de aerodynamica aanzienlijk en spelen zo een belangrijke rol bij het verbeteren van het energieverbruik van je MINI. Hij is voorzien van een opvallende gele accentbalk en een MINI ELECTRIC embleem om hem een origineel karakter te geven. Dit wordt allemaal ondersteund door de iconische, minimalistische koplampringen.

STANDAARD LED-VERLICHTING MET UITGEBREIDE FUNCTIES

Naast het LED-dagrijlicht in de grootlichtkoplampen en het krachtige en efficiënte Bi-LED-licht voor dim- en grootlichttoepassingen zijn de geavanceerde LED-koplampen ook voorzien van adaptieve LED-lichtverdeling. De LED-achterlichten hebben een Union Jack design waarbij gebruik wordt gemaakt van LED-glasvezeltechnologie. Adaptieve lichtverdeling zorgt voor een betere verlichting van de zijkanten van de weg bij stads-, regionaal en snelwegverkeer. Automatische koplampinstelling is eveneens aanwezig, die ervoor zorgt dat de hoek van de koplampen aan de ladingstoestand wordt aangepast. Houd er rekening mee dat standaard LED-koplampen en achterlichten zonder uitgebreide functies worden gemonteerd.

NIEUW SIDE SCUTTLE DESIGN

Stijlvol aan de ene kant. Praktisch aan de andere kant. Deze onweerstaanbaar in het oog springende en eigentijdse Side Scuttles geven je MINI nog meer individualiteit en bevatten tevens de LED-richtingaanwijzers. Ze zijn eveneens voorzien van een subtiel in hoogglans zwart en chromen lijnaccent met het gele 'S’ logo.

NIEUWE ACHTERBUMPER

Door het nieuwe design van de achterbumper is de geometrie verbreed om je MINI een bredere, meer dynamische uitstraling en indrukwekkende aanwezigheid op de weg te geven. Hij is voorzien van een opvallend Energetic Yellow 'E' embleem om hem een origineel en futuristisch karakter te geven. Dit is opvallend, maar subtiel, en vormt de trotse vaandeldrager van je favoriete krachtsymbool.

MINI ELECTRIC COLLECTION

Haal alles uit je leven met de MINI Electric Collection. Deze unieke uitvoering van de MINI Electric brengt de nieuwste MINI features bij elkaar: de exclusieve kleuren Island Blue en Rooftop Grey, het unieke multitone dak en het stijlvolle Piano Black Exterior Pack. En het zou natuurlijk geen collectors item zijn zonder eigen designelementen en de speciale 17” MINI Electric Collection Spoke velgen.

Je rijdt al in een MINI Electric Collection vanaf € 39.170,- en zakelijk geniet je ook van 12% bijtelling.

ALLE OPTIES OP EEN RIJ

DESIGN. 

  • Multifunctioneel nappaleren stuurwiel met MINI Electric Collection embleem.
  • MINI Electric Collection dorpellijsten.
  • MINI Electric Collection exterieurstriping.
  • Exclusief voor de MINI Electric Collection kleuren: Rooftop Grey & Island Blue.

EXTERIEUR.

  • Piano Black exterieur.
  • Multitone dak.

INTERIEUR.

  • Binnenverlichting.
  • Ambiente verlichting.
  • Hemelbekleding antraciet.
  • Met nappaleder bekleed stuurwiel.

De MINI electric is onweerstaanbaar

MUUR VAN ENERGIE

MINI biedt je, in samenwerking met Eneco eMobility, de keuze
tussen twee laadpunten. De MINI Wallbox Essential is eenvoudig in gebruik en begint automatisch te laden wanneer
je de laadkabel ingeplugt. Perfect voor particulier gebruik. De
Alfen Eve Single Pro-Line heeft verschillende aanvullende mogelijkheden, waardoor hij ideaal is voor de zakelijke rijder.

Beide laadpunten kunnen laden met 3-fasen, met een maximum van 7,4kW per fase, dus maximaal 22 kW bij 3-fasen. Een laadpunt is er al vanaf €949,85 incl. BTW.

ONWEERSTAANBAAR ONTWORPEN

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de volledig elektrische MINI zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers en het gele 'S' logo bevatten. Opvallende Energetic Yellow accenten geven je MINI een zeer individuele uitstraling op de weg. Optionele portierhandgrepen en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke 16" - 17" lichtmetalen wielen rondt het geheel in stijl af.

Tijdelijke acties

DE MINI BUSINESS EDITION

VOORDEEL TOT € 4.640,-

De MINI Business Edition is perfect voor iedereen die zakelijk en privé, de MINI go-kart feeling wil ervaren. De MINI Business Edition heeft namelijk alles wat je leven makkelijker maakt, van het MINI navigatiesysteem met 8,8” touchscreen en real time traffic information tot en met het diefstalalarmsysteem. Alle MINI modellen, zoals de nieuwe en volledig elektrische MINI ELECTRIC, zijn als Business Edition beschikbaar.

TIJDELIJK 1,99% RENTE

ENKEL OP NIEUWE MINI'S

Overweeg je om een nieuwe MINI Electric aan te schaffen? Dan is dit het juiste moment, want een MINI Electric rijden wordt nu wel heel aantrekkelijk gemaakt. Tot en met 31 december 2021 profiteer je namelijk tijdelijk van slechts 1,99% rente op de nieuwe MINI Electric (enkel in combinatie met een Top Cover verzekering). Maak snel een afspraak bij Renova MINI zodat je snel de weg op kan in je nieuwe MINI Electric. 

VOEL DE KICK VAN MINI ELECTRIC

ERVAAR HET ULTIEME GO-KART GEVOEL

MINI staat bekend om z’n goede rijeigenschappen – we noemen dat de Go-Kart feeling en dat is niet voor niks. Net als bij een kart, zitten de wielen van een MINI zo ver mogelijk op de hoeken van de auto, wat zorgt voor een perfecte wegligging en strakke besturing. Terwijl jij razendsnel optrekt, direct de bocht instuurt en de G-krachten aan je voelt trekken, heeft je MINI Electric daar geen last van. Die plakt aan de weg én dat zonder uitstoot.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Neem contact op met het MINI verkoopteam

RINS HYLKEMA

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 -125 515 99

E: Rins.Hylkema@renova.nl 

Tobias van Opstal

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 - 820 566 77

E: Tobias.vanOpstal@Renova.nl

JANKEES ADRIAANSE

MINI Verkoopadviseur Goes

T: +31 (0) 6 - 839 866 06

E: Jankees.Adriaanse@renova.nl

Breng een bezoek aan onze MINI showroom