MINI Electric

Charged with passion

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

Leverbaar vanaf € 34.990,-.

MINI Private Lease

Vanaf € 479,- Per Maand

Met MINI Private Lease besteed je voor een vast maandbedrag al je autozaken uit, behalve het rijplezier. In het maandbedrag zit vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

PULSERENDE PRESTATIES

Bij verkeerslichten telt het koppel (NM) dat je tot je beschikking hebt. En de volledig elektrische MINI geeft je dat koppel, onmiddellijk én volledig. Dus zodra het licht op groen springt en jij het gaspedaal indrukt, is het koppel onmiddellijk aanwezig om een virtuoze lenigheid en zinderende acceleratie aan de dag te leggen. Het gaat erom de dingen eenvoudig te houden en te versnellen - 0-100 km/h in 7,3 seconden - zonder vertraging en zonder versnellingsonderbrekingen. Dynamisch en toch kalm, de volledig elektrische MINI biedt je een geheel nieuwe rijervaring.

Motoriseringen

Model
Transmissie Paardenkracht Bereik Uitstoot Energielabel Verkoopprijs
MINI Electric
Automaat 184 PK 225 - 234 KM 0 g/km A € 34.990,-
Highlights

Highlights MINI Electric

Toon highlights

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENDISPLAY

Ons nieuwe digitale instrumentenpaneel vervangt de conventionele snelheidsmeter. Het is speciaal ontworpen voor de volledig elektrische MINI en bestaat uit een 5.0" kleurenscherm in een strak Black Panel design dat gegevens als toerental, snelheid, laadniveau, kilometerstand, temperatuur en navigatie-instructies laat zien. De premium cockpit-technologie maakt rijden net zo eenvoudig als opwindend.

NIEUWE VOORBUMPER

De volledig elektrische MINI pronkt met een krachtiger, modern bumperdesign. De Air Curtains die links en rechts zijn geïntegreerd verbeteren de aerodynamica aanzienlijk en spelen zo een belangrijke rol bij het verbeteren van het energieverbruik van je MINI. Hij is voorzien van een opvallende gele accentbalk en een MINI ELECTRIC embleem om hem een origineel karakter te geven. Dit wordt allemaal ondersteund door de iconische, minimalistische koplampringen.

STANDAARD LED-VERLICHTING MET UITGEBREIDE FUNCTIES

Naast het LED-dagrijlicht in de grootlichtkoplampen en het krachtige en efficiënte Bi-LED-licht voor dim- en grootlichttoepassingen zijn de geavanceerde LED-koplampen ook voorzien van adaptieve LED-lichtverdeling. De LED-achterlichten hebben een Union Jack design waarbij gebruik wordt gemaakt van LED-glasvezeltechnologie. Adaptieve lichtverdeling zorgt voor een betere verlichting van de zijkanten van de weg bij stads-, regionaal en snelwegverkeer. Automatische koplampinstelling is eveneens aanwezig, die ervoor zorgt dat de hoek van de koplampen aan de ladingstoestand wordt aangepast. Houd er rekening mee dat standaard LED-koplampen en achterlichten zonder uitgebreide functies worden gemonteerd.

NIEUW SIDE SCUTTLE DESIGN

Stijlvol aan de ene kant. Praktisch aan de andere kant. Deze onweerstaanbaar in het oog springende en eigentijdse Side Scuttles geven je MINI nog meer individualiteit en bevatten tevens de LED-richtingaanwijzers. Ze zijn eveneens voorzien van een subtiel in hoogglans zwart en chromen lijnaccent met het gele 'S’ logo.

NIEUWE ACHTERBUMPER

Door het nieuwe design van de achterbumper is de geometrie verbreed om je MINI een bredere, meer dynamische uitstraling en indrukwekkende aanwezigheid op de weg te geven. Hij is voorzien van een opvallend Energetic Yellow 'E' embleem om hem een origineel en futuristisch karakter te geven. Dit is opvallend, maar subtiel, en vormt de trotse vaandeldrager van je favoriete krachtsymbool.

MINI ELECTRIC COLLECTION

Haal alles uit je leven met de MINI Electric Collection. Deze unieke uitvoering van de MINI Electric brengt de nieuwste MINI features bij elkaar: de exclusieve kleuren Island Blue en Rooftop Grey, het unieke multitone dak en het stijlvolle Piano Black Exterior Pack. En het zou natuurlijk geen collectors item zijn zonder eigen designelementen en de speciale 17” MINI Electric Collection Spoke velgen.

Je rijdt al in een MINI Electric Collection vanaf € 39.170,- en zakelijk geniet je ook van 12% bijtelling.

ALLE OPTIES OP EEN RIJ

DESIGN. 

  • Multifunctioneel nappaleren stuurwiel met MINI Electric Collection embleem.
  • MINI Electric Collection dorpellijsten.
  • MINI Electric Collection exterieurstriping.
  • Exclusief voor de MINI Electric Collection kleuren: Rooftop Grey & Island Blue.

EXTERIEUR.

  • Piano Black exterieur.
  • Multitone dak.

INTERIEUR.

  • Binnenverlichting.
  • Ambiente verlichting.
  • Hemelbekleding antraciet.
  • Met nappaleder bekleed stuurwiel.

De MINI electric is onweerstaanbaar

MUUR VAN ENERGIE

MINI biedt je, in samenwerking met Eneco eMobility, de keuze
tussen twee laadpunten. De MINI Wallbox Essential is eenvoudig in gebruik en begint automatisch te laden wanneer
je de laadkabel ingeplugt. Perfect voor particulier gebruik. De
Alfen Eve Single Pro-Line heeft verschillende aanvullende mogelijkheden, waardoor hij ideaal is voor de zakelijke rijder.

Beide laadpunten kunnen laden met 3-fasen, met een maximum van 7,4kW per fase, dus maximaal 22 kW bij 3-fasen. Een laadpunt is er al vanaf €949,85 incl. BTW.

ONWEERSTAANBAAR ONTWORPEN

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de volledig elektrische MINI zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers en het gele 'S' logo bevatten. Opvallende Energetic Yellow accenten geven je MINI een zeer individuele uitstraling op de weg. Optionele portierhandgrepen en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke 16" - 17" lichtmetalen wielen rondt het geheel in stijl af.

Tijdelijke acties

Met de MINI JCW pakketten

HET MOMENT OM TE SHINEN

Er zijn maar weinig designs zo bijzonder als een MINI. Ieder detail is op een geheel eigen wijze uniek. Toch zijn er altijd manieren om je MINI nét iets specialer te maken. Daarom zijn er met John Cooper Works Accessoires enkele pakketten samengesteld om jouw MINI nog meer een edge te geven. Ieder model heeft zijn eigen pakket, omdat geen model immers hetzelfde is. En het mooie: ieder pakket is nu extra voordelig. Tijdelijk ontvang je 15% voordeel, daarmee zijn ze al vanaf 960 euro beschikbaar. Verfraai je uitlaat met een carbon sierstuk.

Exclusief voor de MINI Countryman

The Untamed Edition

Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek. De unieke lakkleur Momentum Grey. Opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Een onmiskenbaar charisma

De MINI Resolute Edition

Rijplezier, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl voor de nieuwe MINI Resolute Edition. De Resolute Edition heeft bijzonder authentieke product persoonlijkheden, elk met hun eigen kenmerkende karakter. Het exclusieve en nauwkeurig op elkaar afgestemde design en de uitrustingskenmerken benadrukken de karakteristieke elementen van elk model.

Neem contact op met het MINI verkoopteam

INDY TAK

MINI Manager Breda

T: +31 (0) 6 - 106 341 70

E: Indy.Tak@Renova.nl

RINS HYLKEMA

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 -125 515 99

E: Rins.Hylkema@renova.nl 

JANKEES ADRIAANSE

MINI Verkoopadviseur Goes

T: +31 (0) 6 - 839 866 06

E: Jankees.Adriaanse@renova.nl

Breng een bezoek aan onze MINI showroom