MINI Countryman

Leverbaar vanaf € 31.990,-

Het grootste model van MINI, de MINI Countryman. Stoer, aantrekkelijk & een echte allrounder. De Countryman is er uiteraard ook met vierwielaandrijving. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Ervaar zijn praktische eigenschappen & geniet van de vrijheid in de MINI. De MINI Countryman is leverbaar vanaf € 31.990,-.

Private Lease MINI Countryman

Tijdelijk vanaf € 415,- per maand

Rij in een gloednieuwe MINI Countryman vanaf € 415,- per maand op basis van Private Lease. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

MINI Countryman laadruimte

Ruimte genoeg in de MINI Countryman.

De Countryman is enorm populair, mede dankzij de ruimte in de auto. De Countryman is voorzien van hoogwaardige stoelen die plaats bieden aan vijf volwassenen, en zelfs achterin zitten de langste passagiers prinsheerlijk doordat de beenruimte voldoende is. De kofferbak van maximaal 1.390 liter is ervoor gemaakt om mee te nemen wat je maar wil. Met zoveel bagageruimte ga je net zo makkelijk op stedentrip als wekenlang kamperen.

Interieur MINI Countryman

Hoogwaardig interieur

De MINI Countryman is uitgerust met de hoogste kwaliteit in het premium interieur. Leun achterover in het soepele leer van de optionele MINI Yours Lounge stoelen of laat je hand glijden over de gladde dashboardpanelen. Met zoveel opties is er voor iedere wens wel iets te bedenken.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Lieve Iriks - Private Lease MINI

Lieve Iriks

Gökhan Yildirim

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12664196
E: g.yildirim@renova.nl

Rins Hylkema

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12551599
E: rins.hylkema@renova.nl