MINI Clubman

ONTWORPEN TER INSPIRATIE

De MINI Clubman is uitzonderlijk goed uitgerust en zeer veelzijdig en vormt een aantrekkelijke combinatie uit design, power en raffinement. Met zijn comfortabele, dynamisch vormgegeven zitplaatsen voor vijf personen, verlichte interieuroppervlakken en premium materialen biedt hij zowel opwindendheid als verfijning. Subtiele, fascinerende designkenmerken verrijken je cockpit en dashboard, die het schitterende 8.8" display omlijsten. En dat alles aangevuld met de nieuwste technologie, waardoor je altijd geïnformeerd en verbonden blijft en op en top wordt vermaakt.

Leverbaar vanaf € 31.590,-

MINI Private lease

Vanaf € 559,- per maand

Je rijd al een gloednieuwe MINI Clubman voor € 559,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

EXPRESSIEF, EXCLUSIEF EN KRACHTIG

De MINI Clubman combineert persoonlijkheid met precisie en bij het ontwerpen stonden kwaliteit en bruikbaarheid op de voorgrond. De reeks wordt aangedreven door MINI Twin Power Turbomotoren – beschikbaar met ALL4 vierwielaandrijving – die hem geschikt maken voor elk soort weg. Het voor de MINI kenmerkende kartgevoel wordt benadrukt door het hoogwaardige veersysteem. Zijn slanke silhouet met de krachtig vormgegeven contouren zijn in perfecte harmonie met de opvallende split-doors aan de achterzijde, die je met een beweging van je voet kunt openen. En de achterlichten zijn van een Union Jack motief voorzien en onderstrepen aldus op schitterende wijze zijn Britse afkomst.

Motoriseringen

Model
Transmissie Motorisering Paardenkracht Uitstoot Energielabel Verkoopprijs
MINI One
Handgeschakeld 1.5 liter 3 cilinder 102 PK 136 g/km B € 31.590,-
MINI One
Automaat 1.5 liter 3 cilinder 102 PK 138 g/km C € 33.800,-
MINI Cooper
Handgeschakeld 1.5 liter 3 cilinder 136 PK 136 g/km B € 33.690,-
MINI Cooper
Automaat 1.5 liter 3 cilinder 136 PK 135 g/km B € 35.489,-
MINI Cooper D
Handgeschakeld 2.0 liter 4 cilinder 150 PK 125 g/km C € 39.990,-
MINI Cooper D
Automaat 2.0 liter 4 cilinder 150 PK 129 g/km C € 42.820,-
MINI Cooper S
Handgeschakeld 2.0 liter 4 cilinder 178 PK 152 g/km D € 41.590,-
MINI Cooper S
Automaat 2.0 liter 4 cilinder 178 PK 143 g/km C € 42.293,-
MINI Cooper S ALL4
Automaat 2.0 liter 4 cilinder 178 PK 154 g/km D € 47.790,-
MINI John Cooper Works ALL4
Automaat 2.0 liter 4 cilinder 306 PK 177 g/km E € 61.790,-
Highlights

Highlights MINI Clubman

Toon highlights

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENDISPLAY

Ons nieuwe MINI instrumentenpaneel vervangt de conventionele toerenteller en is beschikbaar als onderdeel van het MINI Connected Navigation Plus pakket of het Driving Assistent (Plus) pakket. Dit bestaat uit een 5,0" kleurenscherm in een strak 'Black panel' ontwerp, dat gegevens als toeren per minuut, snelheid, brandstofvoorraad, kilometers, temperatuur en navigatie-instructies laat zien.

ADAPTIEVE LED KOPLAMPEN

Innovatieve MINI matrix LED koplampen bieden de best mogelijke verlichtingsniveaus voor beter zicht en meer veiligheid. Als het grootlicht wordt ingeschakeld, is de verlichting uiterst effectief. Het frontcamerasysteem, geïntegreerd in de binnenspiegel, detecteert tegemoetkomend verkeer en schakelt automatisch een of meer van de vier segmenten van de koplamp in (of uit). Hierdoor wordt verblinding van andere weggebruikers gereduceerd terwijl de weg verder optimaal verlicht wordt.

UNION JACK ACHTERLICHTEN

Net als de MINI overstijgt de Union Jack de tijd en staat deze model voor een lange en rijke geschiedenis. De MINI achterlichten met LED-techniek vormen een tweedelig motief dat verwijst naar het iconische embleem. De hoge precisie van het creatieve verlichtingsontwerp biedt een extra dosis individualiteit. Omringd door een optioneel Piano Black-kader dienen ze als een stijlvolle, kenmerkende knipoog naar ons trotse erfgoed.

PIANO BLACK DESIGNACCENTEN

Elegante designaccenten afgewerkt in hoogglanzend Piano Black voegen stijl en charisma toe aan de omlijsting van de koplampen en de achterlichten, de portierhandgrepen en de radiateurgrille van je MINI Clubman. De klassieke afwerking is een gedurfde aanvulling op de iconische looks en uitstraling van je MINI. De stijlvolle MINI Clubman aanduiding in Piano Black op de bagageruimte verleent jouw voertuig een uniek persoonlijk tintje. Deze impact wordt benadrukt door andere onderdelen aan de buitenzijde die Piano Black zijn uitgevoerd, zoals de sportieve uitlaateinddempers (behalve JCW), modelaanduidingen (Cooper, enz.) en MINI logo's voor- en achterop het voertuig.

Tijdelijke acties

Met de MINI JCW pakketten

HET MOMENT OM TE SHINEN

Er zijn maar weinig designs zo bijzonder als een MINI. Ieder detail is op een geheel eigen wijze uniek. Toch zijn er altijd manieren om je MINI nét iets specialer te maken. Daarom zijn er met John Cooper Works Accessoires enkele pakketten samengesteld om jouw MINI nog meer een edge te geven. Ieder model heeft zijn eigen pakket, omdat geen model immers hetzelfde is. En het mooie: ieder pakket is nu extra voordelig. Tijdelijk ontvang je 15% voordeel, daarmee zijn ze al vanaf 960 euro beschikbaar. Verfraai je uitlaat met een carbon sierstuk.

Exclusief voor de MINI Countryman

The Untamed Edition

Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek. De unieke lakkleur Momentum Grey. Opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Een onmiskenbaar charisma

De MINI Resolute Edition

Rijplezier, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl voor de nieuwe MINI Resolute Edition. De Resolute Edition heeft bijzonder authentieke product persoonlijkheden, elk met hun eigen kenmerkende karakter. Het exclusieve en nauwkeurig op elkaar afgestemde design en de uitrustingskenmerken benadrukken de karakteristieke elementen van elk model.

Neem contact op met het MINI verkoopteam

INDY TAK

MINI Manager Breda

T: +31 (0) 6 - 106 341 70

E: Indy.Tak@Renova.nl

RINS HYLKEMA

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 -125 515 99

E: Rins.Hylkema@renova.nl 

JANKEES ADRIAANSE

MINI Verkoopadviseur Goes

T: +31 (0) 6 - 839 866 06

E: Jankees.Adriaanse@renova.nl

Breng een bezoek aan onze MINI showroom