MINI Clubman

Leverbaar vanaf € 29.690,-

MINI Private Lease

Vanaf € 425,- per maand

Je rijd al een gloednieuwe MINI Clubman voor € 425,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

Stijlvol & uniek!

De eerste indruk van deze MINI Clubman is uniek en stijlvol. Met de MINI Clubman zit het wel goed. In het schitterende interieur zijn toonaangevende technologieën op een sterke manier gecombineerd met oogstrelend design. Ook de materialen zijn van topklasse, zoals de luxueuze Chester leren bekleding bewijst. Om de ambiance in de MINI nog warmer aan te doen voelen is er sfeerverlichting in allerlei kleuren beschikbaar. De Clubman is erg praktisch en bewijst dit ook met maar liefst 1.250 liter aan bagageruimte.

VEEL MEER DAN EEN ESTHETISCH HOOGTEPUNT.

De achterkant van de MINI Clubman zal je vast niet ontgaan en levert vaak bewonderende blikken op. Eerst zie je de sportieve lijnen met brede schouders en de karakteristieke dubbele deuren met verchroomde openingsgrepen. Daarna springen de horizontale achterlichten in het oog. Ze zijn mooi in de deuren verwerkt. Vakmanschap dat voortkomt uit de iconische MINI designhistorie.

MINI Clubman gebruiksvriendelijk.

MINI ontwikkelt technologieën waarin gebruiksgemak vooropstaat. Een goed voorbeeld is het MINI Centre Instrument, ondergebracht in een iconische MINI interface met optioneel high-res 8,8-inch touchscreen. Dit is jouw toegang tot een wereld vol geavanceerde MINI Connected technologie en online services die elke rit van pas komen. Je kunt ook je telefoon draadloos opladen en de MINI Find Mate helpt je om spullen niet uit het oog te verliezen.

Meer informatie over de MINI Clubman?

Wij staan graag voor je klaar om alle mogelijkheden en jouw specifieke wensen met je te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak met ons of kom langs onze vestiging in Breda.

Jankees Adriaanse

MINI Manager Goes
T: 0113 245 145
E: jankees.adriaanse@renova.nl

Gökhan Yildirim

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12664196
E: g.yildirim@renova.nl

Rins Hylkema

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12551599
E: rins.hylkema@renova.nl