MINI Cabrio

Leverbaar vanaf € 29.990,-

Aan de nieuwe MINI Cabrio is zoveel nieuws te zien, net zoals de MINI 3-deurs & 5-deurs heeft de MINI Cabrio cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information - en nu tijdelijk extra aantrekkelijk met een gratis automaat. Geniet van een vrij uitzicht in de MINI Cabrio, kom langs en bekijk hem bij ons in de showrooms.

MINI Cabrio Private Lease

Vanaf € 399,- per maand.

Met private lease rijdt je al in de nieuwe MINI Cabrio vanaf € 399,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

MINI Cabrio dak

CABRIOPRET VAN A TOT Z.

Rijplezier gegarandeerd met de vernieuwde MINI Cabrio. De kap die elektrisch bedienbaar is kent 3 standen: omhoog, omlaag en schuifdak (Mogelijk door de slimme Z-vouwconstructie). Wanneer je de de kap volledig opent of sluit duurt dit ongeveer 18 seconden en is dit mogelijk tot een snelheid van 30 km/h. Er is ook een ‘MINI Yours’ softtop met een uniek ingeweven Union Jack heritage design voor de echte liefhebbers!

MINI Cabrio LED verlichting

Innovatieve matrix LED-koplampen.

Met de matrix LED-koplampen heb jij beter zicht dan ooit. Dit is vooral te merken met grootlicht ten opzichte van andere koplampen. Er bevindt zich een camera ter hoogte van je binnenspiegel achter de vooruit, deze detecteert verkeer dat jouw tegemoet komt en zet op basis hiervan lichtstralen uit zodat de tegenligger niet verblind wordt. Jij profiteert daarnaast nog steeds van een grote lichtbundel omdat het 4 lichtstralen heeft.

MINI Connected

Vernieuwde connectiviteit.

Met de slimme functies en apps van MINI Connected haal je informatie en entertainment naar jouw MINI. Handig voor interactie met jouw MINI, om te delen en om te plannen, zodat jij de controle behoudt, zowel in de auto als erbuiten. De snelle, betrouwbare connectiviteit voor jou en je medereizigers komt elke reis weer van pas.

Meer informatie over de MINI Cabrio?

Wij staan graag voor je klaar om alle mogelijkheden en jouw specifieke wensen met je te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak met ons of kom langs onze vestiging in Breda.

Jankees Adriaanse

MINI Manager Goes
T: 0113 245 145
E: jankees.adriaanse@renova.nl

Gökhan Yildirim

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12664196
E: g.yildirim@renova.nl

Rins Hylkema

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12551599
E: rins.hylkema@renova.nl