MINI Cabrio

HET LEVEN ONTLUIKT

De MINI Cabrio is de essentie van compromisloos open rijplezier. Ervaar de opwinding van een cabrio die een uitstekende wegligging en technologie biedt. Met comfortabele zitplaatsen voor vier personen en een 3-in-1 elektrische stoffen cabriokap staat hij altijd klaar voor je volgende openluchtavontuur. En met zijn TWIN Power Turbo motor die in minder dan 7 seconden 100 km/h haalt weet hij elk moment aan te grijpen.

Leverbaar vanaf € 32.390,-

MINI Private Lease

Vanaf € 499,- per maand

Met private lease rijdt je al in de nieuwe MINI Cabrio vanaf € 499,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.
 

ONWEERSTAANBAAR ONTWORPEN

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de MINI Cabrio zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden perfect aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers bevatten. Optionele portierhandgrepen, brandstofklep en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven de MINI Cabrio een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke lichtmetalen wielen rondt het geheel af.

Motoriseringen

Model
Transmissie Motorisering Paardenkracht Uitstoot Energielabel verkoopprijs
MINI One
Handgeschakeld 1.5 liter 3 cilinder 75 PK 134 g/km C € 32.390,-
MINI Cooper
Handgeschakeld 1.5 liter 3 cilinder 136 PK 135 g/km C € 34.390,-
MINI Cooper
Automaat 1.5 liter 3 cilinder 136 PK 136 g/km C € 36.463,-
MINI Cooper S
Handgeschakeld 2.0 liter 4 cilinder 178 PK 148 g/km D € 42.290,-
MINI Cooper S
Automaat 2.0 liter 4 cilinder 178 PK 141 g/km D € 43.267,-
MINI John Cooper Works
Handgeschakeld 2.0 liter 4 cilinder 231 PK 167 g/km F € 52.890,-
MINI John Cooper Works
Automaat 2.0 liter 4 cilinder 231 PK 161 g/km E € 53.641,-
Highlights

Highlights MINI Cabrio

Toon highlights

NIEUW SIDE SCUTTLE DESIGN

STANDAARD LED-VERLICHTING MET UITGEBREIDE FUNCTIES

NIEUWE VOORBUMPER

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENDISPLAY.

Tijdelijke acties

Met de MINI JCW pakketten

HET MOMENT OM TE SHINEN

Er zijn maar weinig designs zo bijzonder als een MINI. Ieder detail is op een geheel eigen wijze uniek. Toch zijn er altijd manieren om je MINI nét iets specialer te maken. Daarom zijn er met John Cooper Works Accessoires enkele pakketten samengesteld om jouw MINI nog meer een edge te geven. Ieder model heeft zijn eigen pakket, omdat geen model immers hetzelfde is. En het mooie: ieder pakket is nu extra voordelig. Tijdelijk ontvang je 15% voordeel, daarmee zijn ze al vanaf 960 euro beschikbaar. Verfraai je uitlaat met een carbon sierstuk.

Exclusief voor de MINI Countryman

The Untamed Edition

Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek. De unieke lakkleur Momentum Grey. Opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Een onmiskenbaar charisma

De MINI Resolute Edition

Rijplezier, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl voor de nieuwe MINI Resolute Edition. De Resolute Edition heeft bijzonder authentieke product persoonlijkheden, elk met hun eigen kenmerkende karakter. Het exclusieve en nauwkeurig op elkaar afgestemde design en de uitrustingskenmerken benadrukken de karakteristieke elementen van elk model.

Neem contact op met ons MINI verkoopteam

INDY TAK

MINI Manager Breda

T: +31 (0) 6 - 106 341 70

E: Indy.Tak@Renova.nl

RINS HYLKEMA

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 -125 515 99

E: Rins.Hylkema@renova.nl 

JANKEES ADRIAANSE

MINI Verkoopadviseur Goes

T: +31 (0) 6 - 839 866 06

E: Jankees.Adriaanse@renova.nl

Breng een bezoek aan onze MINI showroom