MINI Aircocheck

EEN GROTE CHECK VOOR JE MINI

De airco van jouw MINI wil je graag in topconditie houden, dat is wel zo comfortabel! Én je spaart er dure reparaties mee uit.
Door jaarlijks de airco te laten controleren en vullen wordt schade aan het systeem voorkomen (een leeg airco-systeem brengt schade aan o.a. de airco-pomp) en kun je het hele jaar genieten van de airco.

Het hele jaar? Jazeker! Want ook buiten de zomer kan je optimaal genieten van het airco-systeem, omdat de airco je bijvoorbeeld kan helpen om de ruiten te ontwasemen.

Maak dus nu een afspraak voor een airco-check!

VOORKOM BESLAGEN RUITEN

Een hoge luchtvochtigheid in de auto zorgt voor een benauwd en onprettig gevoel én vaak voor beslagen ruiten.

Met ingeschakelde airconditioning heb je hier geen last van. Deze is namelijk altijd te gebruiken in combinatie met de verwarming, zodat je zelf de gewenste temperatuur in kunt stellen. Hierdoor beschik je over de mogelijkheid om in de zomer te kiezen voor koude, droge lucht, en in de winter voor verwarmde droge lucht.

En doordat de airconditioning de lucht droogt, helpt het dus ook tegen condens en beslagen ruiten!
Handig toch?

WAAROM AIRCO SERVICE?

Jij hebt waarschijnlijk geen zwembad achterin jouw MINI om de zomer door te komen... zorg dus voor een goed werkende airconditioning!
Wel zo lekker én veilig.. in een te warme auto versuf je veel sneller en ben je minder alert. Dat past niet bij rijden in een MINI toch?

Daarom dus.