MINI 60 Years Edition

MINI viert het 60-jarige jubileum van het merk met een exclusief designmodel. Specifieke ontwerpkenmerken voor de buitenkant en het interieur benadrukken de authentieke achtergrond en het wendbare karakter van het origineel. De edition is er als MINI 3-deurs en MINI 5-deurs.

 

MINI 60 Years Edition
In vier motorvarianten op de markt

De MINI 60 Years Edition komt in vier motorvarianten op de markt. Het gaat hier om twee benzinemotoren en twee diesels, met vermogens van 136 tot 192 pk. Het model op de foto’s is in de iconische kleur British Racing Green IV gestoken. Naast het groen kan de MINI 60 Years Edition ook in Midnight Black metallic, Moonwalk Grey metallic, Melting Silver metallic of MINI Yours Lapisluxury Blue non-metallic worden besteld. In alle gevallen gaat het om een two-tone combinatie. De spiegels en het dak komen of in Pepper White of in Black. Speciaal voor het 60-jarige bestaan krijgt dit model 17-inch 60 Years Spoke 2-tone lichtmetalen velgen

 

Uitrusting

In combinatie met het uitrustingspakket 60 Years Chili, bevat de editie ook zaken als LED-koplampen, LED-mistlampen, LED-achterlichten in Union Jack-design, het verlichtingspakket en het MINI Excitement Package compleet met sfeerverlichting. Er is ook een boordcomputer, automatische airconditioning, een regensensor en een opbergpakket aan boord. 

Vanaf prijzen MINI 60 Years Edition
MINI 3-Deurs Cooper | € 35.600
Jouw voordeel € 6.165,-
MINI 3-Deurs Cooper S | € 42.900
Jouw voordeel € 5.003,-
MINI 5-Deurs Cooper | € 36.900
Jouw voordeel € 6.165,-
MINI 5-Deurs Cooper S | € 43.900
Jouw voordeel € 5.003,-

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.