MINI 5-deurs

ALLES WAT JE LEUK VINDT AAN MINI. EN MEER

Met meer ruimte voor passagiers en bagage kun je meer in je betrouwbare MINI 5-deurs opbergen – en eruit halen. Maar je geniet onverminderd van dezelfde sportieve prestaties en rijeigenschappen waar MINI zo bekend om is. Zijn lage zwaartepunt en compacte afmetingen maken hem perfect voor het sturen op smalle rijstroken en in krappe parkeerplaatsen. En met het brede scala aan beschikbare aanpassingsopties kun jij hem onmiskenbaar een eigen uitstraling geven.

Leverbaar vanaf € 27.990,-.

MINI Private Lease

Vanaf € 479,-

Je rijd al een gloednieuwe MINI voor € 479,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

MEER RUIMTE VOOR GROTERE PLANNEN

Creatieve benutting van de ruimte vormt de kern van de MINI-filosofie. Met zijn baanbrekend ontwerp biedt onze compacte, maar verrassend ruime 5-deurs jou de mogelijkheden die passen bij je persoonlijke stijl en bij elke gelegenheid. Hij biedt comfortabel plaats aan drie passagiers achterin door zijn extra hoofdruimte, beenruimte en bewegingsruimte.

Motoriseringen

Model
Transmissie Motorisering Paardenkracht Uitstoot Energielabel Verkoopprijs
MINI One
Handgeschakeld 1.5 liter 3 cilinder 102 PK 126 g/km B € 27.990,-
MINI One
Automaat 1.5 liter 3 cilinder 102 PK 127 g/km C € 30.063,-
MINI Cooper
Handgeschakeld 1.5 liter 3 cilinder 136 PK 127 g/km C € 29.990,-
MINI Cooper
Automaat 1.5 liter 3 cilinder 136 PK 127 g/km C € 31.926,-
MINI Cooper S
Handgeschakeld 2.0 liter 4 cilinder 178 PK 141 g/km D € 37.990,-
MINI Cooper S
Automaat 2.0 liter 4 cilinder 178 PK 134 g/km C € 38.967,-
Highlights

Highlights

Toon highlights

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENDISPLAY

NIEUWE VOORBUMPER

STANDAARD LED-VERLICHTING MET UITGEBREIDE FUNCTIES

NIEUW SIDE SCUTTLE DESIGN

Tijdelijke acties

Met de MINI JCW pakketten

HET MOMENT OM TE SHINEN

Er zijn maar weinig designs zo bijzonder als een MINI. Ieder detail is op een geheel eigen wijze uniek. Toch zijn er altijd manieren om je MINI nét iets specialer te maken. Daarom zijn er met John Cooper Works Accessoires enkele pakketten samengesteld om jouw MINI nog meer een edge te geven. Ieder model heeft zijn eigen pakket, omdat geen model immers hetzelfde is. En het mooie: ieder pakket is nu extra voordelig. Tijdelijk ontvang je 15% voordeel, daarmee zijn ze al vanaf 960 euro beschikbaar. Verfraai je uitlaat met een carbon sierstuk.

Exclusief voor de MINI Countryman

The Untamed Edition

Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek. De unieke lakkleur Momentum Grey. Opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Een onmiskenbaar charisma

De MINI Resolute Edition

Rijplezier, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl voor de nieuwe MINI Resolute Edition. De Resolute Edition heeft bijzonder authentieke product persoonlijkheden, elk met hun eigen kenmerkende karakter. Het exclusieve en nauwkeurig op elkaar afgestemde design en de uitrustingskenmerken benadrukken de karakteristieke elementen van elk model.

Neem contact op met het MINI verkoopteam

INDY TAK

MINI Manager Breda

T: +31 (0) 6 - 106 341 70

E: Indy.Tak@Renova.nl

RINS HYLKEMA

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 -125 515 99

E: Rins.Hylkema@renova.nl 

JANKEES ADRIAANSE

MINI Verkoopadviseur Goes

T: +31 (0) 6 - 839 866 06

E: Jankees.Adriaanse@renova.nl

Breng een bezoek aan onze MINI showroom