MINI 5-deurs

ALLES WAT JE LEUK VINDT AAN MINI. EN MEER

Met meer ruimte voor passagiers en bagage kun je meer in je betrouwbare MINI 5-deurs opbergen – en eruit halen. Maar je geniet onverminderd van dezelfde sportieve prestaties en rijeigenschappen waar MINI zo bekend om is. Zijn lage zwaartepunt en compacte afmetingen maken hem perfect voor het sturen op smalle rijstroken en in krappe parkeerplaatsen. En met het brede scala aan beschikbare aanpassingsopties kun jij hem onmiskenbaar een eigen uitstraling geven.

Leverbaar vanaf € 26.990,-.

MINI Private Lease

Vanaf € 385,-

Je rijd al een gloednieuwe MINI voor € 385,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

MEER RUIMTE VOOR GROTERE PLANNEN

Creatieve benutting van de ruimte vormt de kern van de MINI-filosofie. Met zijn baanbrekend ontwerp biedt onze compacte, maar verrassend ruime 5-deurs jou de mogelijkheden die passen bij je persoonlijke stijl en bij elke gelegenheid. Hij biedt comfortabel plaats aan drie passagiers achterin door zijn extra hoofdruimte, beenruimte en bewegingsruimte.

Highlights

Highlights

Toon highlights

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENDISPLAY

Ons nieuwe MINI instrumentenpaneel vervangt de conventionele toerenteller en is beschikbaar als onderdeel van het MINI Connected Navigation Plus pakket of het Driving Assistent (Plus) pakket. Dit bestaat uit een 5,0" kleurenscherm in een strak 'Black panel' ontwerp, dat gegevens als toeren per minuut, snelheid, brandstofvoorraad, kilometers, temperatuur en navigatie-instructies laat zien.

NIEUWE VOORBUMPER

De MINI 5-deurs  pronkt met een krachtigere bumper en een opvallend frontdesign. De Air Curtains die aan de linker- en rechterzijde zijn geïntegreerd verbeteren de aerodynamica en spelen op die manier een belangrijke rol bij het verbeteren van het brandstofverbruik van je MINI.

STANDAARD LED-VERLICHTING MET UITGEBREIDE FUNCTIES

Naast het LED-dagrijlicht in de grootlichtkoplampen en het krachtige en efficiënte Bi-LED-licht voor dim- en grootlichttoepassingen zijn de geavanceerde LED-koplampen ook voorzien van adaptieve LED-lichtverdeling. De LED-achterlichten hebben een Union Jack design waarbij gebruik wordt gemaakt van LED-glasvezeltechnologie. Adaptieve lichtverdeling zorgt voor een betere verlichting van de zijkanten van de weg bij stads-, regionaal en snelwegverkeer. Automatische koplampinstelling is eveneens aanwezig, die ervoor zorgt dat de hoek van de koplampen aan de ladingstoestand wordt aangepast. Houd er rekening mee dat standaard LED-koplampen en achterlichten zonder uitgebreide functies worden gemonteerd.

NIEUW SIDE SCUTTLE DESIGN

Stijlvol aan de ene kant. Praktisch aan de andere kant. Deze in het oog springende en eigentijdse Side Scuttles geven je MINI nog meer individualiteit en bevatten tevens de LED-richtingaanwijzers. Ze zijn eveneens voorzien van modelspecifieke inlegstukken met de One/Cooper "hockeystick" in hoogglans zwart en de Cooper S in hoogglans Piano Black in plaats van chroom met het 'S' logo.

PIANO BLACK UITLAATEINDDEMPERS

De Piano Black exterieuroptie omvat deze zeer onderscheidende uitlaateinddempers die de krachtige, atletische prestaties van je MINI visueel benadrukken. Hun sportieve uiterlijk vormt daarbij een perfecte aanvulling op het nieuwe design van de achterkant, waarvan de geometrie is verbreed om de auto een bredere, meer dynamische uitstraling en indrukwekkende aanwezigheid op de weg te geven. Verder zijn de One en Cooper modellen ook voorzien van een stoere, gloednieuwe achterspoiler.

Tijdelijke acties

MINI Business Edition

Voordeel tot € 4.640,-

Wil je de volledig elektrische MINI Electric nóg luxer maken? Dan is de Business Edition perfect voor jou. Deze Edition heeft allerlei handige en comfortabele extra’s zoals Park Distance Control achter en het navigatiesysteem met 8,8” touchscreen. Deze maken je leven nog makkelijker, of je nu zakelijk of privé onderweg bent.

DE ZOMER BEGINT MET MINI

De zomer is begonnen en dat betekent: eropuit! En of dat nu een dagje natuur is of een heerlijke vakantie, het is belangrijk om jouw MINI helemaal in orde te hebben voor je op weg gaat. Hier helpen wij jou natuurlijk graag bij. 

Wanneer je bij ons een afspraak maakt voor de zomercheck, ontvang je een unieke Renova hanamdoek van ons cadeau. 

Neem contact op met het MINI verkoopteam

RINS HYLKEMA

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 -125 515 99

E: Rins.Hylkema@renova.nl 

Tobias van Opstal

MINI Verkoopadviseur Breda

T: +31 (0) 6 - 820 566 77

E: Tobias.vanOpstal@Renova.nl

JANKEES ADRIAANSE

MINI Verkoopadviseur Goes

T: +31 (0) 6 - 839 866 06

E: Jankees.Adriaanse@renova.nl

Breng een bezoek aan onze MINI showroom