MINI 5-deurs

Leverbaar vanaf € 25.490,-

MINI heeft de aantrekkingskracht van het karakter van de MINI 5-deurs versterkt doormiddel van optische verfijningen en technische verbeteringen. Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de nieuwe MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information - en nu tijdelijk extra aantrekkelijk met een gratis automaat. Behalve de One First, die wordt alleen geleverd met manuele transmissie. De MINI 5-deurs staat bij ons in de showroom en is leverbaar vanaf € 25.490,-.

MINI Private Lease

Vanaf € 375,- per maand

Je rijd al een gloednieuwe MINI voor € 375,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

Ruimte MINI 5 deurs

Ontdek de ruimte van de MINI 5-deurs

Stap in en ontdek het ruime interieur waarin vijf personen ontspannen kunnen zitten met veel ruimte voor hoofd en benen. Geniet van het comfort voor- en achterin. De MINI 5-deurs is 16 centimeter langer dan zijn 3-deurs broer en hij gebruikt die extra ruimte slim door je een grotere bagageruimte te geven – met een inhoud van 941 liter, om precies te zijn. Hij is ontworpen om je veel keuzes te geven bij het personaliseren – zonder afbreuk te doen aan de klassieke MINI go-kart handling.

MINI Cooper led lichten

EEN NIEUW LICHT OP DE WEG.

De innovatieve MINI matrix LED-koplampen verlichten de weg beter dan ooit, voor goed zicht en een goede zichtbaarheid. Vooral met grootlicht is het verschil met andere koplampen opzienbarend. Ter hoogte van de binnenspiegel zit een camera achter de voorruit, die tegemoetkomend verkeer detecteert en op basis daarvan één of meer van de vier lichtsegmenten aan of uit zet. Hierdoor worden anderen niet verblind, terwijl jij toch zoveel mogelijk licht hebt.

MINI Connected

NAADLOZE INNOVATIE. OVERAL.

Met de slimme functies en apps van MINI Connected haal je informatie en entertainment naar jouw MINI. Handig voor interactie met jouw MINI, om te delen en om te plannen, zodat jij de controle behoudt, zowel in de auto als erbuiten. De snelle, betrouwbare connectiviteit voor jou en je medereizigers komt elke reis weer van pas.

De vernieuwingen van de MINI 5-deurs

LED-koplampen met Matrix-functie voor grootlicht.
LED-achterlichten in opvallend Union Jack-design.
Nieuw MINI logo, nieuwe carrosseriekleuren, afwerkingsoptie Piano Black.
Nieuwe lichtmetalen wielen.
Uitgebreid gamma lederen bekleding, interieurafwerking en Colour Lines.
Unieke personaliseringsopties met MINI Yours Customised.
Doorontwikkelde motoren met grotere efficiency.
Nieuw voor de Nederlandse markt de MINI One First.
Meer cilinderinhoud & hoger koppel voor MINI One.
Nieuwe 7-traps Steptronic transmissie met dubbele koppeling én 8-traps Steptronic transmissie.
Optioneel radio met navigatiesysteem met touchscreen.
Draadloos opladen van mobiele telefoon via inductielader.
Projectie van MINI-logo op grond vanuit buitenspiegel aan bestuurderskant.
MINI Connected en MINI Connected XL met nieuwe functies.

Meer informatie over de MINI 5-deurs?

Wij staan graag voor je klaar om alle mogelijkheden en jouw specifieke wensen met je te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak met ons of kom langs onze vestiging in Breda.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Jankees Adriaanse

MINI Manager Goes
T: 0113 245 145
E: jankees.adriaanse@renova.nl

Gökhan Yildirim

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12664196
E: g.yildirim@renova.nl

Rins Hylkema

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12551599


E: rins.hylkema@renova.nl