MINI 3-deurs

Leverbaar vanaf € 23.990,-

MINI heeft de aantrekkingskracht van het karakter van de MINI 3-deurs versterkt doormiddel van optische verfijningen en technische verbeteringen. Behalve dat het design is aangescherpt met nieuwe koplampen en achterlichten met uniek Union Jack-design, zijn ook nieuwe personalisatie-opties leverbaar, evenals nieuwe transmissies en digitale diensten als onderdeel van MINI Connected. De MINI 3-deurs staat bij ons in de showroom en is leverbaar vanaf € 23.990.

MINI Private Lease

Vanaf € 315,- per maand

Je rijd al een gloednieuwe MINI voor € 315,- per maand. Bij Private Lease rijd je als particulier een nieuwe MINI tegen een vast maandbedrag. Alle kosten zitten in het maandbedrag behalve de brandstofkosten.

Rij ligging MINI 3-deurs

ALSOF JE MET EEN KART RIJDT.

Wat geeft de vernieuwde MINI 3-deurs je toch zo'n fijn gevoel wanneer je achter het stuur plaatst neemt en je voet het gaspedaal intrapt. De MINI 3-deurs haalt zijn power uit 1,5-liter en 2,0-liter 3- of 4-cilinder MINI TwinPower Turbo motoren. Het voordeel hiervan is dat de MINI snel, pittig & zuinig is. Dankzij zijn grote spoorbreedte, de wielen op de hoeken van de carrosserie en ferme grip blijft de MINI 3-deurs aan de weg kleven. Alsof je net in een kart rijdt, na de eerste bocht wil je niet anders meer. Dit is het echte werk.

MINI 3-deurs koplamp

Matrix LED-koplampen, voor goede zichtbaarheid.

De innovatieve MINI matrix LED-koplampen verlichten de weg beter dan ooit, voor goed zicht en een goede zichtbaarheid. Vooral met grootlicht is het verschil met andere koplampen opzienbarend. Ter hoogte van de binnenspiegel zit een camera achter de voorruit, die tegemoetkomend verkeer detecteert en op basis daarvan één of meer van de vier lichtsegmenten aan of uit zet. Hierdoor worden anderen niet verblind, terwijl jij toch zoveel mogelijk licht hebt.

MINI Connected

MINI Connected, voor optimale interactie.

Met de slimme functies en apps van MINI Connected haal je informatie en entertainment naar jouw MINI. Handig voor interactie met jouw MINI, om te delen en om te plannen, zodat jij de controle behoudt, zowel in de auto als erbuiten. De snelle, betrouwbare connectiviteit voor jou en je medereizigers komt elke reis weer van pas.

De vernieuwingen van de MINI 3-deurs

LED-koplampen met Matrix-functie voor grootlicht.
LED-achterlichten in opvallend Union Jack-design.
Nieuw MINI logo, nieuwe carrosseriekleuren, afwerkingsoptie Piano Black.
Nieuwe lichtmetalen wielen.
Uitgebreid gamma lederen bekleding, interieurafwerking en Colour Lines.
Unieke personaliseringsopties met MINI Yours Customised.
Doorontwikkelde motoren met grotere efficiency.
Nieuw voor de Nederlandse markt de MINI One First.
Meer cilinderinhoud & hoger koppel voor MINI One.
Nieuwe 7-traps Steptronic transmissie met dubbele koppeling én 8-traps Steptronic transmissie.
Optioneel radio met navigatiesysteem met touchscreen.
Draadloos opladen van mobiele telefoon via inductielader.
Projectie van MINI-logo op grond vanuit buitenspiegel aan bestuurderskant.
MINI Connected en MINI Connected XL met nieuwe functies.

Meer informatie over de MINI 3-deurs?

Wij staan graag voor je klaar om alle mogelijkheden en jouw specifieke wensen met je te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak met ons of kom langs onze vestiging in Breda.

Jankees Adriaanse

MINI Manager Goes
T: 0113 245 145
E: Jankees.adriaanse@renova.nl

Gökhan Yildirim

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12664196
E: g.yildirim@renova.nl

Rins Hylkema

Verkoopadviseur MINI
T: 06-12551599
E: rins.hylkema@renova.nl