DE NIEUWE MINI Countryman

MEER AVONTUUR.

Het grootste model van MINI, de MINI Countryman. Stoer, aantrekkelijk & een echte allrounder. De nieuwe MINI Countryman is er uiteraard ook met vierwielaandrijving. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Ervaar zijn praktische eigenschappen & geniet van de vrijheid in de MINI.

Ruimte genoeg in de MINI Countryman.

De Countryman is enorm populair, mede dankzij de ruimte in de auto. De Countryman is voorzien van hoogwaardige stoelen die plaats bieden aan vijf volwassenen, en zelfs achterin zitten de langste passagiers prinsheerlijk doordat de beenruimte voldoende is. De kofferbak van maximaal 1.390 liter is ervoor gemaakt om mee te nemen wat je maar wil. Met zoveel bagageruimte ga je net zo makkelijk op stedentrip als wekenlang kamperen.

Hoogwaardig interieur

De MINI Countryman is uitgerust met de hoogste kwaliteit in het premium interieur. Leun achterover in het soepele leer van de optionele MINI Yours Lounge stoelen of laat je hand glijden over de gladde dashboardpanelen. Met zoveel opties is er voor iedere wens wel iets te bedenken.

Jankees Adriaanse

Verkoopadviseur MINI Goes
T: 0113 245 145
E: jankees.adriaanse@renova.nl

Gökhan Yildirim

Verkoopadviseur MINI Breda
T: 06-12664196
E: g.yildirim@renova.nl

Rins Hylkema

Verkoopadviseur MINI Breda
T: 06-12551599
E: rins.hylkema@renova.nl