BIG LOVE. DE NIEUWE MINI

De vernieuwde MINI 3- en 5 deurs, MINI Electric en MINI Cabrio

Dankzij belangrijke wijzigingen voor de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs én de MINI Cabrio is - twintig jaar na de introductie van de moderne MINI - de nieuwste modelgeneratie in topvorm!

Het origineel in het compacte premiumsegment begint aan de volgende fase van zijn evolutie. Met belangrijke wijzigingen voor de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Cabrio versterkt de Britse premium autofabrikant met de drie modellen zijn positie als aanbieder van rijplezier, expressief design en individuele stijl. Duidelijke accenten in het carrosseriedesign zorgen voor een puristische, kenmerkende uitstraling. Bovendien biedt het innovatieve Multitone dak unieke individualisatiemogelijkheden. In het interieur onderstreept de nieuw vormgegeven cockpit het premium karakter van de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Cabrio. Aantrekkelijke toevoegingen aan de standaard en optionele uitrusting, nieuwe carrosseriekleuren, lichtmetalen wielen, interieuroppervlakken en bekledingen en innovatieve technologie op het gebied van bestuurdersassistentiesystemen, onderstel, bediening en connectiviteit maken de nieuwste update van de compacte modellen van het Britse merk compleet.

De wereldwijde introductie van de nieuwste MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en MINI Cabrio vindt plaats in maart 2021. De modelspecifieke updates op gebied van design, technologie en premium kwaliteit geven ook een nieuwe impuls aan de volledig elektrische MINI Electric in het elektrische segment. Ook de nieuwste versies van de atletische MINI John Cooper Works en MINI John Cooper Works Cabrio profiteren van de modelspecifieke doorontwikkeling. Deze John Cooper Works modellen hebben een gemiddeld brandstofverbruik van 6,8 – 7,4 l/100 km en een gemiddelde CO2-emissie van 154 – 167 g/km.* De MINI Electric heeft een gemiddeld stroomverbruik van 15,2 – 15,8 kWh/100 km.*HIGHLIGHTS MINI 3-DEURS

Vanaf € 25.300,-

De legendarische MINI 3-deurs is een origineel icoon en borduurt voort op meer dan 60 jaar breken met conventies. Zijn dynamische silhouet en kenmerkende elliptische koplampen maken een briljante indruk. Terwijl hij dankzij zijn compacte afmetingen perfect geschikt is voor de nauwe straten in de stad. Hij is uitgerust met een groot aantal innovatieve technische functies en praktische zaken. Het slimme Connected infotainment systeem met zijn 8,8" touchscreen en app-integratie is standaard. En dankzij nieuwe bekledingen, kleuren en customisatie opties kun jij je MINI helemaal aan je eigen wensen aanpassen.

HIGHLIGHTS MINI 5-DEURS

Vanaf € 26.900,-

Met meer ruimte voor passagiers en bagage kun je meer in je betrouwbare MINI 5-deurs opbergen – en eruit halen. Maar je geniet onverminderd van dezelfde sportieve prestaties en rijeigenschappen waar MINI zo bekend om is. Zijn lage zwaartepunt en compacte afmetingen maken hem perfect voor het sturen op smalle rijstroken en in krappe parkeerplaatsen. En met het brede scala aan beschikbare aanpassingsopties kun jij hem onmiskenbaar een eigen uitstraling geven.

HIGHLIGHTS MINI CABRIO

Vanaf € 31.200,-

De MINI Cabrio is de essentie van compromisloos open rijplezier. Ervaar de opwinding van een cabrio die een uitstekende wegligging en technologie biedt. Met comfortabele zitplaatsen voor vier personen en een 3-in-1 elektrische stoffen cabriokap staat hij altijd klaar voor je volgende openluchtavontuur. En met zijn TWIN Power Turbo motor die in minder dan 7 seconden 100 km/h haalt weet hij elk moment aan te grijpen.

HIGHLIGHTS MINI ELECTRIC

Vanaf € 36.200,-

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

WE'RE DIFFERENT, BUT PRETTY GOOD TOGETHER!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.