De elektrische MINI

Reserveer nu jouw elektrische MINI

De allereerste elektrische MINI, 100% elektrisch rijplezier. In 2020 zullen de eerste elektrische MINI's op de weg rijden. Van tanken naar laden, de elektrische MINI is schoon, stil en cool.   Met de MINI Electric is emissievrij rijden niet alleen vooruitstrevend, maar ook bijzonder leuk. Zo scherp en direct als een kart, maar dan elektrisch en dus emissievrij. De exacte specificaties en de prijs van de MINI Electric worden later bekendgemaakt. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet? Blijf op de hoogte of reserveer nu al jouw elektrische MINI.

Reserveer nu jouw volledige elektrische MINI via de reserveringtool. Na een aanbetaling van € 1.250,- ben jij als een van de eersten die verzekerd is van een productieplaats voor jouw MINI Electric. 

Overbruggen?
Stap nu in een voorloopauto

Wil je graag de MINI Electric rijden maar is je leasecontract eerder afgelopen? Wij bieden je een interessante oplossing in de vorm van een shortleasecontract. Je stapt nu in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Zodra de MINI Electric geleverd wordt kan je de voorloopauto inleveren. Het contract is flexibel aan te vragen en op te zeggen per maand. Profiteer nu want de hoeveelheid voorloopauto's op de MINI Electric is beperkt. 

 

MINI Cooper 3 deurs
Overbruggingsaanbod
Particulier

We hebben een gelimiteerd aantal voorloopauto's voor de particuliere gebruiker. Dit betreft een rijk aangeklede, Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen die de link met MINI Electric benadrukken (Zie foto hiernaast). U rijdt deze MINI via Private Lease vanaf €599 (o.b.v. 18mnd/10.000km) vanaf april 2019 tot aan de levering van uw nieuwe MINI Electric, waarvan de productieplaats wordt gegarandeerd.

U wisselt de voorloopauto kosteloos in voor je nieuwe MINI Electric en rijdt deze voor dezelfde prijs verder voor de afgesproken termijn. 

Overbruggingsaanbod
Zakelijk

Voor de zakelijke rijder hebben wij een aantal voorloopauto's beschikbaar voor de MINI Electric. Dit betreft een MINI 5-deurs voor € 589,- per maand (o.b.v. 20.000 km) tot aflevering van de nieuwe MINI Electric.

Wij houden je op de hoogte!

Wij staan graag voor je klaar om alle vragen en specifieke wensen met je te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak met ons of kom langs op onze vestiging in Breda. 

 

Lieve Iriks - Private Lease MINI
Lieve Iriks

MINI Manager
T: 06-30888204
E: lieve.iriks@renova.nl

Mark Beersma MINI Verkoopadviseur
Mark Beersma

MINI Verkoopadviseur
T: 06-12551599
E: mark.beersma@renova.nl

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

*De afbeeldingen tonen de MINI Electric Concept Car.