Bandenwissel voor je MINI

Plan nu je afspraak in

Er zijn verschillende soorten bandenwissels. Heb je losse banden? Dan worden de huidige banden van de velg gehaald en de nieuwe erop gemonteerd. Daarna worden de wielen weer op de auto gezet en gebalanceerd. Bij het verwisselen van de hele velg is dit niet nodig, en worden alleen de velgen met elkaar verwisseld. Ook is het mogelijk om de banden bij ons op te slaan, dat scheelt je een hoop ruimte en gesleep. Plan hieronder direct je afspraak in! 


Wissel- en opslagservice

Als je banden toe zijn aan vervanging, breng je je MINI langs bij Renova. Hier kunnen de monteurs je adviseren en je banden snel en vakkundig verwisselen. Ook als je winter- of zomerbanden vervangen moeten worden, zit je bij je Renova goed. De set die je dat seizoen niet gebruikt kan worden opgeslagen, zodat deze thuis niet in de weg staat.

Runflat banden

Nooit meer langs de kant van de weg een band hoeven wisselen. Sterker nog, met de optionele runflatbanden heb je niet eens een reservewiel meer. Als je een lekke band hebt, kan je nog 80 km doorrijden met 80 km/u totdat je de band ergens veilig kan laten vervangen. Ook oudere MINI modellen kunnen met runflat banden worden uitgerust.

Afspraakplanner