APK BIJ DE ERKENDE MINI DEALER

ONZE VAKMENSEN KENNEN JOUW MINI ALS GEEN ANDER.


Waarom een APK keuring bij een MINI dealer? Als MINI erkend service partner kennen we jouw MINI als geen ander. Een goede conditie van je auto is erg belangrijk. Voor je eigen veiligheid, maar ook die van anderen. Daarom wordt je MINI bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke keuring) op diverse punten gecontroleerd. Naast veiligheidsaspecten wordt er tijdens de APK check ook gekeken naar milieuaspecten zoals lekkages en uitstoot.

Je kan de APK van jouw Big Love laten uitvoeren vanaf € 39,95.

KIES VOOR MINI SPECIALISTEN VOOR JE APK

Een APK keuring voor je MINI kun je overal uit laten voeren, maar kies voor MINI specialisten bij een erkende MINI garage. Onze officiële APK-keurmeesters zijn in MINI gespecialiseerde monteurs en kennen jouw auto als geen ander. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid én weten alles van jouw auto. Zo weten wij precies waar we op moeten letten tijdens een APK keuring voor jouw MINI. Mocht er dan toch onverhoopt iets zijn, dan kunnen wij de reparatie voor je uitvoeren met originele MINI-onderdelen. Uiteraard met een heldere prijsopgaaf vooraf, afspraak is afspraak.

APK Keuring MINI

De APK keuring voor je MINI biedt de zekerheid van een veilige auto, met een geldige APK weet je dat je veilig de weg op kan en dat jouw auto aan de eisen van de RDW voldoet. Als erkende MINI dealer zorgen wij dat jouw auto aan de RDW keuringseisen voldoet. De APK zegt echter niets over de staat van onderhoud van jouw auto, daardoor kan het zijn dat wij je adviespunten geven voor onderhoud, terwijl de auto wel goedgekeurd is.

APK Checklist

✔ Deugdelijkheid van de auto

✔ Spiegels

✔ Voorruit

✔ Deuren en vergrendeling

✔ Verlichting

✔ Remmen en remwerking

✔ Carrosserie

✔ Autogordels

✔ Registratie

✔ Uitlaat en uitstoot

✔ Wielen en banden

    ONZE VESTIGINGEN VOOR EEN APK KEURING VOOR JE MINI

    Professioneel, betrouwbaar en waar voor je geld. Kies voor een APK keuring bij een erkende MINI dealer. Maak een afspraak voor jouw APK bij onze vestigingen in TilburgWaalwijkBredaRoosendaal of Goes.

    Naast onze gebruikelijke Aftersales producten en diensten, zorgen wij voor nét dat beetje extra aandacht voor je MINI. Zo bieden wij een kosteloze haal-en brengservice (binnen de stadsgrenzen) of kun je tegen een meerprijs gebruikmaken van vervangend vervoer.

    Vraag onze Service Adviseurs vrijblijvend naar de mogelijke diensten en services voor je MINI.

    *Een roetfiltertest bij dieselvoertuigen wordt separaat verrekend. Dit kost € 23.60.