AIRCO SERVICE

Geniet van frisse lucht

Het is verstandig om de airco van jouw MINI elk jaar te laten nakijken. Maak nu een afspraak en geniet optimaal van je airco.

Zorg dat jouw airco optimaal presteert.

Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat jouw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Voor het onderhoud maakt het niet uit of je de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat de airco stuk gaat. Maak nu gebruik van onze airco service zodat je optimaal kunt genieten van jouw airco. 

Airco reinigen
€ 55,-
Airco Service
€ 75,-
Airco onderhoudsbeurt (Service & Reinigen)
€ 119,-

Airco reiniging 

Hiermee doden wij bacteriën en werken vieze geurtjes door met een sonde een diepte reiniging tot onderin in de condens bak te brengen. Ook het Interieur luchtfilter wordt gecontroleerd en tegen meerprijs vervangen.

Airco Service

Tijdens de airco service wordt de temperatuur van uw auto gecontroleerd, de vloeistoffen bijgevuld en de koudemiddelen gerecycled. Bij Renova hebben wij de juiste apparatuur en zijn onze mensen erkend om alle onderhoud - en reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. 

  • Elk onderdeel wordt visueel gecontroleerd.
  • Koudemiddel wordt ververst.
  • Filter & filterdroger worden gecontroleerd.
  • Aircosysteem wordt afgeperst, controle op lekkage.
  • Functie controle, werkt alles nog naar behoren.

* Dit is exclusief de bij te vullen hoeveelheid koudemiddel. 

Airco onderhoudsbeurt (Service & Reiniging)

Dit bevat de reiniging en service van het aircosysteem. Zie bovenstaand.