MINI rijden met een vleugje extra

A taste of MINI

Altijd al willen ervaren hoe een MINI rijdt? Kom dan snel een proefrit maken bij Renova Breda of Renova Goes. Het MINI Team heeft voor jou een leuke route uitgezocht. Geniet tijdens de rit van het mooie Breda of het gezellige Goes. Onderweg zal je ook nog verwend worden met heerlijke traktaties. 

Voordat je vertrekt, ontvang je van de MINI verkoper een leuk MINI routeboekje en twee vouchers. De vouchers kan je inleveren bij de tussenstops, voor een heerlijke traktatie. De route vindt je in het navigatiesysteem van de MINI, de route is al voor je klaar gezet. Je hoeft alleen nog de route te starten. 

Tijdens de rit zal je de ultieme MINI ervaring beleven.

We wensen je alvast heel veel plezier!

Het mooie Breda

ready, set and go

Je start de route vanuit Renova Breda. Tijdens de route zal je de MINI op verschillende soorten wegen ervaren, op deze manier leer je de rijeigenschappen van MINI pas echt goed kennen. Maar eerst ga je naar de eerste pitstop van de route; Frezzo Breda. Lever de voucher in en geniet van een heerlijk ijsje van Frezzo. Na de verfrissende tussenstop rijd je door naar het Wilhelminapark, waar je de tank vindt die aan Breda is geschonken door de Poolse bevrijders. Na het Wilhelminapark kom je aan bij pitstop twee; Café Moeke. Tijd om een heerlijk luchtje te scheppen en te genieten van een kop koffie of thee. Ook bij Moeke kan je de voucher inleveren. Daarna is het tijd om de MINI te ervaren op de snelweg. Daar beleef je de vlotte acceleratie van de MINI. Na de snelweg kom je weer aan bij Renova Breda. En hopelijk ben je dan net zo verliefd geworden op de MINI als wij zijn!

Het gezellige Goes

Gas erop

De route gaat van start bij Renova Goes. Tijdens de route zal je de MINI op verschillende soorten wegen ervaren, op deze manier leer je de MINI pas echt goed kennen. Het eerste wat je volgens het route boekje tegen gaat komen is de TV Toren van Goes, Hannie Lips verscheen op 10 december 1957 voor het eerst op de televisieschermen in Zeeland. Leuk weetje toch? Na de TV Toren kom je langs de stadshaven van Goes. Geniet van de mooie omgeving en de leuke boten die daar liggen. Vervolgens is het tijd voor een pitstop bij de Goese Golf. Lever je vouchers in en geniet hier van een kop koffie of thee en een heerlijke traktatie. Vervolgens rijd je door naar het Wilhelminadorp, het Wilhelminadorp ontstond in 1812 toen de Wilhelminapolder werd bedijkt. Na het Wilhelminadorp ga je de snelweg op, waar je de snelle acceleratie van de MINI zal ervaren, vervolgens kom je weer terug bij Renova Goes. Waar we enorm benieuwd zijn naar je ervaringen met de MINI!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je na de proefrit met de MINI van je dromen helemaal enthousiast geworden en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Je rijdt al een MINI vanaf € 339,- per maand met MINI Private lease. Een all-in maandtarief dat ervoor zorgt dat je nergens meer omkijken naar hebt. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Bereken het maandtarief voor jouw favoriete MINI of neem contact op met ons verkoop team!

Private Lease aanvragen

Laat je gegevens achter voor een MINI Private lease aanvraag en ontvang een leuke verassing in je mail. 

De nieuwe MINI Private Lease je al vanaf € 339,- per maand*.

*Op basis van 48 maanden en 10.000 km. 

Ontdek de MINI proefrit route

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Breng een bezoek aan onze showroom