MINI COUNTRYMAN OUTDOOR PACK

NU MET € 825,- VOORDEEL

Voor iedereen die graag een MINI Countryman wil rijden, is er nu het MINI Countryman Outdoor Pack. Het Outdoor Pack bestaat uit leuke en handige accessoires om je MINI Countryman nóg avontuurlijker te maken dan ‘ie al is: een stoer panoramadak, handige picknickbank om op uit te rusten en een automatisch te sluiten achterklep.

Neem contact op

Wij helpen je graag onderweg

ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR AVONTUUR

Upgrade je MINI Countryman nu voor slechts € 795,-.

Het MINI Countryman Outdoor Pack is beschikbaar voor alle Countryman motorisaties: de MINI Countryman One, Cooper, Cooper S, Plug-In Hybride én de John Cooper Works.

De MINI Countryman Outdoor pack actie loopt t/m 31 maart 2021.

PANORAMADAK

Met het panoramadak wordt de MINI Countryman nog ruimer en lichter dan ‘ie al is. En wanneer je over zandpaden of snelwegen rijdt, en je even omhoog kijkt, zie je de bomen, wolken of zon voorbij razen. 

PICKNICKBANK

Uitrusten na een goede surfsessie, stretchen na een rondje hardlopen door het bos, of gewoon even een broodje eten tijdens je roadtrip – de picknickbank klap je zo uit en zorgt voor een lekkere zitplek. Je kunt gerust gaan zitten, want de hij zorgt er ook nog eens voor dat je de lak van de bumper niet beschadigt.

AUTOMATISCH SLUITENDE ACHTERKLEP

Moet de achterklep open, maar heb je je handen vol met kampeerspullen of boodschappen? Geen probleem. Met één druk op de knop sluit de achterklep automatisch.

WELKE COUNTRYMAN PAST BIJ JOU?

MINI COUNTRYMAN

Groot, stoer en gebouwd voor avontuur. De MINI Countryman is de SUV van MINI en heeft plaats voor vijf personen, een heleboel bagage en alle herinneringen die je onderweg opdoet. 

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE

De MINI Countryman Plug-In Hybride heeft alles wat de MINI Countryman ook heeft – en meer. De stoere side scuttle is de laadklep. Steek de stekker erin en laad ‘m op bij een van de 60.000 laadpalen door heel Nederland of gewoon bij je thuis.